skåningen har anlänt


vi har just sett klart the note book. frågat oss när våran noah kommer, om han kommer eller om sånna killar faktiskt bara finns på film? svaret kommer väl inte föränn det kommer.
nu ska vi sova. eller ja, sandra sover redan. hon har byggt sin egna lilla säng som ni ser här.
jag ska ta några värktabletter, dricka vatten, lägga mig och hoppas på ett mirakel tills imorgon.
jag har ställt in mig på att nyårsafton kanske inte blir något av men självklart så hoppas jag att min sjuka vänder så att även jag får skåla in det nya året. det vore ju tragiskt annars.
blir det av så blir det av utan någon större planering, utan konfetti på borden och utan oxfile .
hörs imårrn babes
håll tummarna nu

jag köper mina egna värktabletter

just nu ångrar jag bittert att jag inte stannade hemma en vecka till. då hade jag haft någon som pysslat om mig, någon som gjorde te och sprang och köpte medicin till mig. någon som hade kramat mig istället för att säga "vågar jag komma nära?"

men nej. istället så ligger jag här i Oslo. med neddragna persienner och fryser.
jag köper mina livs första värktabletter och läser på baksidan hur många jag ska ta eftersom det inte är någon som berättar det för mig. jag saknar en ren och varm lägenhet. jag saknar någon som frågar "vill du ha en tidning?, är du sugen på något?" och sällskap. har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv.

nu ska jag kriga mig ut för att lämna butiksnyckeln till tjejerna. sen så tänkte jag handla något som jag kanske kan äta. blåbärssoppa? boller? glass?
igår åt jag ingenting. idag har jag ätit en apelsin.
jag trodde att man skulle känna sig fet efter en julvecka hemma i norrland?

idag mår jag inte kung

dagens matintag = ingenting
eller ja, jag försökte mig på en halv husman med smör men spydde upp den lika fort så jag vet inte om det räknas.
min hals svider, min kropp värker och jag svettas i världens kallaste lägenhet fastän jag är naken.
jag drog iväg & köpte norska piller. dom ser konstiga ut men tydligen ska dom vara bra mot ond hals och feber så vi provar väl. jag menar, det kan ju inte bli värre?
just nu så känns nyårsafton långt borta.. typiskt mig och min jävla otur.
jag ber en bön och återgår till sängläge
snakkes


i en lägenhet på 180 kvm känner man sig lätt ensam

tillbaka i Oslo! jag trivs. vilken fin stad det är alltså.
det enda som suger är att jag är ensam. ensam i vår feta lägenhet med absolut ingenting att underhålla mig med.
mina smarta rumskompisar hade som grädden på moset dragit ut alla våra element när dom lämnade så den smällen fick jag ta när jag anlände idag. det var så kallt här inne när jag kom så att jag bestämde mig för att dra ut på stan för att inte frysa ihjäl. jag valde alltså att vara utomhus istället? då fattar ni kanske hur kallt det var.
jag tröstshoppade lite grejer. glasögon, halsband, tröja
sen drog jag på kiwi och handlade det nödvändiga. apelsiner, lettmelk, gurka, pizza
nu sitter jag här & gör ingenting alls.
jag fick ett ryck och grävde fram en julklapp ur resväskan som jag skruvade fast på väggen. tur att jag har min lilla verktygslåda! på kroken hänger mammas gamla ryggsäck.



borta bäst och hemma bäst

jag kan inte bestämma mig. staden i sig är ingenting, vännerna och familj allting.
11 dagar har rusat förbi och imorgon tar jag min röda resväska tillbaks till staden där jag har min verklighet.
jag har haft en helt magisk jul och världens bästa dagar. grymma festkvällar, saknade vänner, bästa vänner, gamla kärlekar, älskade familj.
tack som fan skellefteå, vi ses snart igen


underbara jul

har umgåtts med min fina släkt, ätit så att jag mår illa, fått massa fina grejer och sett miraklet i new york.
& apropå new york. gissa vad jag fick i julklapp?

sovgott hörni. hoppas ni haft en fin dag! nu laddar vi upp för juldan, vin & skellefteå


dan före dan före dopparedan!

idag har jag gått på stan och köpt mina sista klappar. det var folk ööööverallt. julstessen alltså.
jag har träffat och kramats med bekanta. det är så kul att träffa alla!!
har lunchat med ange & hittat världens snyggaste jacka. klätt julgranen, bakat julgodis & sett film. MYS
imorgon är det torsdag. ni hittar mig på stan, mitt i kaoset, i sällskap med finaste caroline öhlund. shiiiiit vad jag har saknat dig baby


all i want for christmas

vad skulle någonsin kunna bli bättre än att två av värdlens bästa tjejer, kanske 3, kommer och bor med mig i oslo i vår? INGENTING. ingenting i hela världen!
går detta igenom så är jag den lyckligaste människan på jorden
jag håller alla tummar jag har!

girlsgirlsgirls

saknade människor alltså. ikväll blev det mera häng. stina & emma!
imorgon står angelica på schemat & dagen därpå c.ö, därefter hanna & sen är det jul, fest, hemfärd.
denhär veckan skulle kunna beskrivas med ett ord, "perfekt" om jag bara hade en till här. amanda.
jag saknar dig så jag dör min fina älskade tjej. skynda dig hem & vidare mot norsk mark
jag väntar med världens största armar


HOLA

vartfan är alla mysiga parker, nattöppna cafeer och marknader? krogar som har öppet på veckorna och människor med partypepp en tisdag?....
justja, jag var ju i skell.

förutom att stan är lika död & tråkig som alltid så mår jag finemang. alla mina nära & kära är här & jag har världens mysigaste vecka. igår fick jag kramas med stina, grina lite, umgås. efterlängtat möte helt enkelt. min lilla skatt.
idag har jag varit med linda igen. suttit på waynes, varit påväg att betala med mitt norska kort, påpekat hur fula svenska pengar är, ätit saknad kycklingsallad, kört bil i snöstorm. pratat och diskuterat över hur det känns om man upptäcker att den man varit askär och olycklig över plötsligt blivit ful?
hur tänker man då? "VÄÄÄRT! jag hann va med han medans han var snygg!!"
eller, "menååååh, har jag slösat bort min tid på att vara ledsen över DEDÄR?!"
ta det med en matsked salt. vi är inte ytliga alls.

imorgon är det tisdag och jag är glatt överaskad över att jag räknat fel på dagarna och trodde det var måndag. 1 dag extra! jag ska upp tidigt för att spana på byggarna som trixar i badrummet & sen dra till mormor för att vara det gulliga barnbarn jag är. hjälpa till med städning och fika.


hemma

HEJ KÄRA!
jag har just kommit in efter en lång dag ute i vinterlandet norrland. SHIIIIITT vad det snöar. helt galet. jag tycker inte om det alls!! att frysa är det värsta jag vet. tur att det är mysigt inifrån.

igår var jag & mor på stan. jag gick runt med hukat huvud och drog upp halsduken över ansiktet. jag visste helt enkelt inte hur jag skulle bete mig. allt var bara jättekonstigt. skellefteå?  inte en grej hade förändrats. som om jag hade väntat mig det? visste inte om jag gillade det eller inte.
vi gick runt och kollade lite butiker. önskade oss saker och prövade kläder.
sen så satte jag fart mot gina för att möta upp linda. jag stod utanför och kikade in ett tag för att se om hon var där redan, för att se om hon såg ut som vanligt. ser bara massa vanliga människor som går runt och kollar kläder till en början men sen, linda selin. livs levande ca 20 meter ifrån mig. löper in i butiken, kutar fram, vi tittar på varann, slänger oss i varandras armar och bara skriker. hela kroppen skakar. allt kändes jättekonstigt. men jättebra. min fina fina tjej.
sen hängde vi hela kvällen. allt var som vanligt. vi åt kinamat, pratade, impulslöpte iväg på bio, stoppade upp hela kön pga våran beslutsångest och kort som inte ens fungerade, missade 10 minuter av filmen, satt kvar i salongen efter och gick sedan hemmåt där vi somnade i min säng.

ikväll ska jag kramas med stina. ännnu en av mina favoriter.
jag stormtrivs

att det händer mig förvånar mig inte alls. att jag sedan klarar mig ur det är heller inget nytt.

gardemoen flygplats och incheckningsautomater som inte ville sammarbeta fick nästan tårarna att rinna imorse när världens mest peppade emma var en sekund ifrån att missa sitt plan.
flyggubben menade att jag var för sent ute & att jag borde ha tänkt på att såndana saker kan uppstå och att jag därför borde ha varit på flygplatsen 10 timmar i förväg för säkerhetsskull.
men nej, tyvärr så hade jag glömt att räkna med " allt går åt jävla helvette" i min tidsplan så där stod jag med min feta resväska, i vääääärldens längsta kö, 3 minuter innan jag skulle vara incheckad. jag ställer mig frågan-
ska jag stå kvar längst bak i kön och invänta att klockan slår halv och vinka hejdå till mitt plan och skellefteå? eller, skulle jag göra en fuling och löpa rakt egenom hela kön på ca 300 m och KANSKE hinna i tid.
klart jag löper. förbi alla & snör mig framför en disk där en blond snäll tjej tillslut lyckas krångla in mig i sista sekund. TACK!

jag sitter nu hemma, framför datorn i världens finaste lägenhet. jag hade helt glömt bort hur fint det är hemma. jag har haft myskväll med ma&pa hela kvällen och ätit god mat och pratat. mys
imorgon är det lördag och jag ger mig ut i staden som jag inte sett på 4 månader. shit vad jag ska ta vara på domhär dagarna alltså!
vi hörs!


man lever bara 1 gång

vad gör man när det kommer in en kille i butiken och känslan inom en bara skriker  "DET ÄR HAN"! ja, får panik såklart? sen då? jo, spårar ur totalt och följer hjärtat & vips så har denne okände, helt fantastiska man ett telefonnummer med sig ut ur butiken. BAAAM


jag har världens finaste vägg


jag glömde säga

HEMRESAN ÄR OMBOKAD! vi ses tidigare än väntat lovers
1234SKELLEFTEÅ!


inte en helt vanlig lucia

HALLÅÅÅÅ?! varför kommenterar ingen? inte ens mamma å pappa
men jag antar att ni blir så till er av allt kul jag delar med mig av att ni helt enkelt inte finner ord. AM I RIGHT?
hörni. det är lucia idag. mamma & syster har sett luciamorgon på tv. det har inte jag. jag var död imorse & hade dessutom ingen aning om att det ens var lucia. fastän jag fått besked kvällen innan. världen är upp och ner. jag som hade lovat mig själv att ha glitter i håret på jobbet också. jag är så dålig 

ikväll har jag och syster varit på sandvika storcenter. vi har gått runt i samma affärer 100 gånger utan att märka det förän senare och varit totalt förvirrade. vi har köpt julklappar till oss själva och lisa har fått håret lockat av en engelsktalande idiot.

nu ska jag gå & tvätta trosor så att jag slipper gå utan imorgon. jag använde nämligen mitt sista rena par idag. ett par sockar också måste fixas.
& justja, mamma & pappa, jag önskar mig en tvättmaskin i julegave.
godnatt

mormor ringer och jag bara grinar

haha jag vet. ni måste ju tro att jag hatar att vara här borta. jag älskar det, jag lovar. men jag saknar mina fina så det gör ont. nu räknar jag dagarna


EVA, u suck!

pappa ringer & frågar hur synd det egentligen är om mig? tydligen så märks det här i bloggen att jag längtar hem. det gör jag. jag sitter nu & försöker att boka om min resa. pratar med Eva på sas.se som visar sig vara ett totalpucko. hon är ingen riktig människa och kan därför bara skicka kort info och inte alls svara på det jag egentligen vill få svar på.
tydligen så ska jag ha fått en länk i mitt bekräftelsemejl och genom den kunna boka om resan. ICKET! jag har gått igenom det säkert 100 gånger. INGEN LÄNK!!!
imorgon är det jag som ringer till sas och skäller. HATAR internet

annars så har det varit en bra dag på jobbet. alla har mått lagomt röv men när man är flera så känns det inte lika farligt. inga kunder. tydligen så önskar sig ingen skor i julklapp iår. tur vi har en chokladkalender att underhålla oss med
nu ska jag klippa mina sambos.
snakkes

vi kör ikväll och tänker imorgon

sitter i johannas soffa & lyssnar på musik, dricker ringnes öl & väntar på att den numera rödhåriga bruden ska komma ut ur duschen. ikväll kör vi middag, soffan, häng på cafe sör & sen ut någonstans för att skaka rumpa.
imorgon är det jobb & vi lär väl må som vi förtjänar. meen, det är imorgon. idag lever vi för idag
puss på johanna & OSLO, igen

fredag morgon

sitter & äter frukost. dagliga intaget av mysli (trotsar stavningen, det ser ju bara dumt ut?), apelsinbitar & mjölk.
jag är uppe tidigt idag, ska kolla jeans på carlings. hittade kanske de perfekta igår, inte säker än så måste dit & kolla om det. läser tjejernas bloggar. dom är hemma från london. jag försöker känna deras känsla, försöker känna hur jag kommer att känna när jag själv sätter ner fötterna på skellhells gator. sjukt. bara sjukt. 4 månader alltså. jag måste erkänna att jag är lite nervös. varför? jag känner ju allt utan och innan? det kanske är just det. rädd för att något av det som alltid känts sååå säkert plötsligt kommer kännas lite skakigt. säkert inte, men man vet ju inte.
samtidigt som jag är så peppad på allt som jag inte tvivlar en sekund på hur det kommer kännas. saknade älskade människor alltså.

det är iaf fredag idag. älskade fredag! igår hängde jag hos johanna. åt tacopaj & klippte hår. mys!
idag har jag inga större planer & jag förvånar mig själv. igen. tänker att det kanske skulle vara skönt att bara vara en kväll. hemma. får se!
annars då. jag har inte duschat håret på 4 dagar. tur man har snygg mössa
vi hörs ikväll, nu ska jag ut i snöiga oslo.


VÅRKOLLEKTIONEN HAR ANLÄNT!

& ja, vi är helt lyriska....


good times man, good times

idag sken solen i Oslo & jag blir såååå glad! det påverkar mig så sjukt mycket verkligen
jobbar heldag & tränar sen. dreglar över alla sjuka kroppar som vandrar omkring på elixia
imorgon kör vi bio med några sköna. bästa av allt EMMA VÄLJER FILM!
tjejmiddag på torsdag
& sen då? FREDAG! det är så sjukt. fullbokat shema som vanligt, dvs att även denna vecka kommer flyga förbi. sen är det en vecka kvar. min längtan är obeskrivig alltså
ååååååååh
sovgott kära ni


the sky is the limit


när asfalten kommer så ska jag lära mig skejta.


julklappsjakt & rövskak

det finns nog inget skönare än att vakna upp till en ledig dag. självklart har jag 2 missade samtal från jobbet men som tur var hade dom hunnit fixa en annan när jag ringde upp. tur att jag sov så hårt. jag är ju så dålig på att säga nej
hursomhaver. jag har köpt julklappar idag & känner mig snart rätt klar. jag chockar mig själv som vanligt. tidigare år så brukar det slå mig dagen innan julafton att jag har alla kvar. ( mild överdrivt men fatta poängen )
mitt i mitt shopande plingar telefonen & mamma dyker upp på skärmen.
smset lyder ungefär såhär "Hur går det för tomten? Blir det några klappar i säcken? Kram från tomtemor
jag vet inte vad som är konstigare. att hon skriver just sådär eller att hon verkar tro att vi är ihop?
1 minut senare plingar det igen. mamma?
HEJ! snart vill jag ha önskelista! Kram från tomtemor

ingen fattar kanske det roliga men, haha, alltså. jag dör varje gång. att du fick lära dig smsa är nog det bästa som hänt.

nu ska jag sova, sen jobba, sen dansa


mitt i all bråte så fann jag dig


miss service at open room,

HOLA! söndag kväll & söndagshäng i vanlig ordning. gårkvällen var greit! julbord med jobbtjejerna på YAYA's med thailändsk mat & en budget som vi absolut inte klagade på. drinkar, norskar, svenskar, skratt, MAT, dans.
vi dansade runt i rosa kronor som chefen gjort till oss. utgång på open bar & jag säger då det. NEJ, NEJ, NEEEEEEJ.
köttmarknad där killarna drog i oss som galna & tragiska gamla män som var på jakt efter lamm. VÄRLDENS sämsta musik & brudjävlar som inte kan bete sig.
annars var vi nöjda. tack tjejer! ni e allt goa
ramlade in i systers lägenhet senare på natten där jag fick uppleva musik, fylla, hångel & rödvin på ställen där det absolut inte ska vara. sov med fler än sängen var gjord för & vaknade upp som väntat. sliten, trött, kebabsugen.
Jag & lisa drog på julemarknad på aker brygge. det var sådär. sen shoppade lisa skor. sen åt vi varma mackor & sen somnade jag.
nu är jag hemma. sitter & grubblar. längtar hem. längtar efter mina tjejer nå så fruktansvärt. en plan håller på att smidas & går det som planerat så har jag två av mina finaste här med mig efter jul. det vore det bästa som skulle kunna hända.
tillsammans är allt men tvärtom är fan ingenting. jag behöver lite girlpower här på coletts. just nu är det helt slut på sånt
nu ska jag skura golvet. orkar inte men jag ska. vore ju trevligt om man kune gå omkring utana att fastna varje steg tänkte jag..

PARTY

nicole n son rockade jävel & idag lever jag just så pass. jag har krigat omkring på bokstavsvägen på jakt efter något att ha på mig ikväll efter att mina skinnshorts & top blivit totalsågade. tydligen ska man ha KJOLE på julbord. TROTS att vi inte ens ska äta julmat utan thaimat på ett ställe där servitörerna har surfbrallor? HALLÅÅ?!? puckade norrman.
efter en timme utan något shoppat bestämde jag mig för att trotsa norge & kjole & allt annat konstigt som bara känns fel & köra på planen jag hade från början.
jag tror det blir bra!
så ikväll blir det rebus, julbord, dans, tjejer,
KUNG

JUSTJA! höll på glömma. min telefon gav upp igår så det går inte nå mig

onsdag

hej kära. idag börjar julkalendern! tittar ni? jag hade tänkt göra det, bara för att. men ingen väckte mig & att vakna av mig själv var helt omöjligt.. får se reprisen.
igår hade vi julmys hos sis med tjejerna, nils & carola! hur svårt ska det egentligen vara att göra ett pepparkakshus? delarna blev ojämna & brända.. lina brände sönder sina fingrar på sockerlagen & glasyren rann. husen rasade & det slutade med en hög av allting som bara vi kunde förstå skulle föreställa ett hus.. men vi gav iaf ordet personligt ett betydelse & skrattade så tårarna nästan rann. att knäcken inte gick få ur papperet & att vi inte ens hann göra någon glögg gjorde ju inte heller något. bra kväll! =)

idag är det onsdag. jobb & träning väntar. det slog mig just att jag inte gjort någon lunchlåda. skit. vad blir det då? husmans igen? nudlar? eller lyxar vi till med pizzastycke från 7even när vi ändå fått lön? vi får se
snakkes


RSS 2.0