FML - fuck my life by jenny voung

lite så kändes det imorse när jag vaknade med igentäppt näsa, tungt huvud och brännande hals.
var en sek ifrån att ringa och sjukanmäla mig med bestämde mig för att göra ett tappert försök till att genomföra dagen. och se på fan, här är jag, livs levande. även om det var tungt.
ingen träning dock, någonstans går gränsen. drog och köpte mig ett par skor som tröstpresent och även en påse med läkemedel fick följa med hem.
sitter i soffan och har just käkat middag. monki vandrar omkring och hänger tvätt samtidigt som hon försöker visa mig hur fantastiskt duktig hon är på att hjula. jag då, vad gör jag? ingenting? exakt. inte ett piss, vilket känns fruktansvärt märkligt. minns inte sisst jag satt hemma en vardagskväll.
te, piller, sömn...

mamma hela helgen

saknar hon redan. men vi har haft det mysigt. hängt på stan, umgåtts, myst,shoppat, vart på maknad, göttat oss i solen och framförallt, det man gör som mest när man får besök av päronen, ÄTIT. för en månad känns det som.
söndagens slutsatts: jag har världens bästa mor och en helg går fort.
imårn är det måndag och jag längtar till helg
love


varje kväll mellan 11 och sömn

så har vi moment här på sorgenfri. monki har oftast ordet och ikväll är det tema självkänsla. ikluderar mod, oro och rädsla.

att vara modig är inte att inte vara rädd. att vara modig är att göra det man är rädd för

grattis världens bästa tjej!

min storasyster fyllde år igår. min alldeles egna fina snälla snygga coola underbara storasyster. världens bästa tjej! tänk att jag hade sån tur.
vi hade födelsedagsfest igårkväll. lison jag monko och ida. tacos, VIN och dans. vi dansade skrek och sjöng tills våra röster helt hade tappat funktion. fyyyyfader så ball. grannarna knackade på. dom påstod att vi var högljudda. no shit sherlock
det var mycket prat från hjärtat igår och kärleksförklaringarna flög omkring oss som fåglar i vårväder. till syster, vänner och föräldrar. shit så bra jag har det. jag älskar er så att jag blir alldeles vimmelkantig. jag är så himla bortskämd
TACK mamma och pappa för att ni är ni och TUSEN HJÄRTLIG för att ni gav mig lisa.
kärlek till er, världen, oslo och livet
nu ska jag ge mitt bleka tryne en omgång av solpuder och därefter bege mig mot lisa. vi grundar med kebab och sen blir det tårtkalas. jag har bakat världens fulaste kaka som hon ska få också! hoppas den är god

godmorgon

försovning dag 2.
antar att jag int är riktigt van vid min ersättningstelefons väckarsignal. MEN, det är intressant på nått sätt, och lika spännande varje gång å se om man hinner eller inte. cubus hade 40 % idag mellan 9 & 10 och jag hade ställt väckaren så att jag skulle hinna duscha och göra mig klar innan dess. vaknar istället i paniken 09.40 och inser att jag har minuter på mig om jag ska hinna dit. flyger upp, tar på mig kläder, mössa, solpuder och löper. YES, 5 minuter och jag var innanför portarna och kunde avnjuta 15 minuters salg. man kan om man vill så att säga !!!
nu har jag just tryckt i mig en gröttallrik och en laxmacka. ska fixa det sista sen springa ut på kära bogstadveien för lite ärenden innan jag börjar jobba 12.
det är torsdag och en ynka dag till helg!!

shiiit

julstjärnorna har kommit upp i skyltfönstren och jag har just pungat ut 3000 för en flygbiljett.
2 månader, några ynka dagar

livet

söndagshäng. sitter i sängen och har just gett upp mitt försök till en nyttig söndag. lyxmiddag & chocklad. inte heller hade jag tänkt låta dom sista sörlandschipsen från igår gå till spillo. jag som var stenbestämd om att jag skulle klara av att snöra dom. min mage putar osexigt mycket när jag sitter här i skräddarställning iklädd trosor och bh. ursch.
tur att det är måndag imorgon. träning och gröt, jobb och jävelskap.
sen då. min mobil är försvunnen. alla mina kontakter är alltså borta. jag kan inte höra av mig till någon och ingen kan höra av sig till mig. känner mig totalt handikappad. tvättmaskinen är trasig och det har flyttat in en sjukt dryg finnfamilj i mitt ansikte. låter som att jag älskar livet rätt hårt eller hur? ärligt talat så har jag det ganska skitbra. det är bara en släng av "livet suger jag saknar mina föräldrar och jag spenderade mina sista pengar i baren i helgen" sjukan. nivet den.
jag ska dra lite av det roliga. dvs, hla helgen förutom dom sista tre timmarna.
fredag var planerat sen länge. rebecka & fiona skulle spela på nichol och vi skule såklart dit och kika. hade bokat in en nykter kväll men det ändrades när alla på olika håll hade smygköpt dricka "utifallatt". vi drog dit, dansade röv och hade en svinrolig kväll. tjejerna visste vad dom gjorde i djbåset så att säga. och sen var dom ju inte tvärfula heller.
dansade runt med en dude i rutig flanell och drack öl som om det var det enda värda i livet. nattlig promenad hem i svinkyla, gratis nattamat för vissa, snatteri på 7eleven,  familjen sorgenfri utelåsta utan anledning, arga grannar, tafsande taximän, för lite sömn. en kväll med för mycket galenskap för att orka beskrivas.
lördag började med jobb. jag och erika var dom utsatta. smink på. lite extra för att dölja bakfyllan. nattruffset sprayades om till något coolt och efter att monica till sist valt att klä mig i skinnbyxor, vit skjorta och grå stickad så var jag plötsligt redo för att ta kunderna med storm. dagen gick som smort. en av mina bästa egenskaper tror jag faktiskt. bakfylleenergi! jag flyger fram, ler 1000 extra gånger och är världens bästa expidit trots att jag i själva verket mår piss. konstigt. men som sagt, bra.
lördagkväll blev lugn. till allas stora förvåning. första nyktra lördagen jag haft i hela oslohistorien tror jag faktiskt. hemskt. men det var skönt. vi såg film, åt massa gött, tjollrade med ansiktsmask och inpackning och la oss tidigt.
idag vaknade jag upp, pigg som en nötkärna, redo för att möta söndagen. drog iväg till ssyter, tvättade trosor och drog sen iväg mot lökka. vi handade fina saker i en afrikansk liten butik. jag köpte världens finaste och lite väl dyra tröja som jag hoppas kunna älska livet ut och lisa fick äntligen sina röda haremsbyxor.
marknad i all ära, billiga smycken och halsduk. kebab som avslut och sen var dagen slut.
fan vad jag skriver. ids ni ens läsa? vill jag ens att ni ska läsa? vet egentligen inte varför jag har en blogg. skönt att skriva av sig ibland bara antar jag.

hårt att vara rockstjärna på heltid

pussade stina förväl i all hast på tågstationen och vandrade sen hem igen med min lilla oslofamilj. det är när man tar avsked av folk som varit på besök som man verkligen fattar att man bor här. tillbaks till sorgenfri, som bara efter två veckor känns som det enda stället jag bott på. här i storstan.
vi har haft en grym vecka. spårad såklart men vad hade vi väntat oss? orkar faktiskt inte gå in på detaljer, men en sak är iaf säker, att vi är förbannat skojjiga. skrattar bara jag tänker på oss. ni skulle inte fatta såklart, inte inse det roliga i allt roligt. man måste vara här, leva här och lära sig hur allt funkar först.
hassan kittel AK städmani silverfiskar VIN engelskmän kantkvinnan
tack för denhär veckan tjejer, ni är kongeeee.
nu tillbaks till verkligheten. livet som smal, hyffsat nykter ( iaf vardagar ) och ekonomisk.
harreee

vilsen

har så mycket känslor och tankar inom mig att det känns som att hela min kropp snart kommer att spricka. världen är så jävla fucked up. för att inte tala om alla människor, eller bara om sig själv. man kan ju fan inte bete sig. och hur vet man om man känner sig själv? kanske går man omkring och tror att man känner sig själv medans man i själva verket är totalt grundlurad. och hur får man veta om man lurar sig själv? får inte grepp om nånting alls. jag är bara en tjej, jävligt enkel men jävligt knepig på samma gång. försöker bara göra så gott jag kan.

från en sida av jorden, till den andra

känner i hela mig hur du känner dig, som du har väntat. 20 barre hjärtat! jag älskar dig, saknar dig och önskar dig världens bästa fördelsedag!

lillpungmark söker info om sin hemstad

-vad händer på station8 nu när man är borta då? ingen som strular upp varann?

closeup


stina drog just världens kanske största skämt nånsin

- dansar man på manolo?

söndagsmanolo SKER och monk kör ocensurerat


RSS 2.0