efter några dagar av tystnad

avslöjar jag nu att, JAG ÄR HEMMA! i lilla skell. bokade två dagar tidigare än planerat och överaskade mina hjärtan. allt är som vanligt och det är tammefan första gången någonsin som jag uppskattar det.
jag är så glad. hemma en månad, helt ledig, helt lycklig och helt sjukt peppad på allt. stadsfesten väntar här närmast och jag är självklart på plats alla dagar.
HÖR AV ER

lite för fucked up för någons bästa

ramlade in här http://www.devote.se/forni?page=2 och blev sittande en stund. mitt i prick

Jag vågar inte vara kär och jag vågar inte låta någon vara kär i mig. Man kan ha murar 165 cm höga och två decimeter breda till vem som helst utom den som inte är vem som helst. Du kan träffa en person, flörta, skratta och ha så kul. Spendera nätter med att rulla runt bland duntäcken och mornar med att dricka kaffe och prata om livet. Du kan välja vad du vill att personen ska veta om dig, vilka delar du vill visa. Dina svaga men aningen charmiga sidor. Dina glada skratt. Din vilja att göra morgonkaffe varje morgon. Du ger av dig själv, men du ger inte dig själv. En person kan fråga ”Vem är du?” och du svarar ”Jag heter Michaela Forni. Jag är 21 år gammal. Jag älskar mat och läser mycket böcker. Min sämsta sida är mitt temperament och jag är så hemskt mörkrädd.”.

Och allt sånt är visserligen sant. Men det är mycket långt från verkligheten. Det finns mycket mer än så. Jag heter Michaela Forni. Jag är 21 år ung. Jag älskar mat men är rädd varje gång jag äter för min mage är så förstörd. Jag läser mycket böcker, men tittar ännu mer på skräptv. Min sämsta sida är mitt temperament men inte för det härliga italienska temperamentet. Det är för att jag ibland kan bli så arg, så arg på de jag älskar att jag vill döda dem… och sedan skäms så mycket över mina egna känslor i efterhand att jag gråter bort en halv natt. Jag är hemskt mörkrädd, men den rädslan är nästintill obefintlig i jämförelse med rädslan jag känner över att låta någon ligga och klappa på mig i en säng.
Du kan träffa en människa och till viss del välja vilka delar av dig själv du vill visa. Men den dagen du börjar falla faller också varenda centimeter av din mur. Och från den dagen har börjar falla för dig, kommer han att lägga märke till alla dina sidor, oavsett om du vill visa dem eller inte. Och det är ungefär vid den dagen som man gör det lättare i att bara försvinna och lämna det.

Så fort den muren är nere blir allt renare och ärligare än något annat. Vem som helst blir Han och plötsligt blir allt inte bara roligt och avslappant och härligt, det blir fruktansvärt läskigt. Istället för att bara vara den där härliga tjejen som älskar att kyssas, väcker dig med kaffe på morgonen, skrattar åt det mesta och betalar för sina egna drinkar blir man sig själv, som är lite för fucked up för någons bästa och lite för osäker för att låta någon komma nära. Hur ska man våga visa allt för någon när man kan visa bara en bra del för andra?

Så nära, så alldeles perfekt nära, är det nästan omöjligt att komma. Så mycket lättare att nudda picknickdejter och vinflaskor genom sommarnatten


midsommar

allt är kaos och ingen bestämmer något. jag tror att jag firar med mig själv.
vad sker med allt krångel, allt man behöver är väl ändå lite mat, en krans i håret, goa vänner och alkohol.
precis det vi hade, midsommaren 2008. perfeeekt

om några dagar är jag hemma i skell

om några dagar kan jag ringa till er och säga, "ska vi äta kinamat nere vid älven?"

onsdag

idag inviger jag mina feta träskor från urban outfitters. till det, grön flanellväst och alldeles för tighta svarta jeans, nyfärgat hår och trötta ögon. lunch med snyggaste jenny voung får vi inte glömma! sushi?
jobb, träning, sömn. sen 6 dagar!
HA EN FIN DAG

choklad är ingenting

jag har ett sånt sjuuuuukt shoppingsug. kläder, skor, assesoarer, prylar. fick också en sjuk pepp på att pyssla å göra egna grejer, känner mig riktigt kreativ ikväll hehe, så ge mig lite materiaaaaal. natten e ung
& justja, lite pengar kunde också vara passande

on and on

hur ska jag klara mig utan denhär sjuka staden i en hel månad? haha.
det är måndag och jag är helt slutkörd efter ännu en kick ass helg. och som jag sa, manolo sviker ALDRIG

fredagmorgon

bonjovi var grymt. att det började ösregna mitt i konserten kunde ju i något fall ha sabbat hela grejen men inte denhär gången. " oh no, now Ive got your all wet"... oh yeah, det gjorde du! vemfan klagar på värdlens bästa bonjovi genomblöt? ikke sant!
sen så har vi myst. mamma å pappa har prövat skor hos mig cirka en hel dag och sen har vi grillat på lisa å daniels takterass. nu har dom dragit, börjat färden hem till skell som även jag gör om några dagar. den 28 kommer jag hem, för er som undrar :) lagomt till stadsfesten och jag hoppas fan att ni börjar värma upp stan åt mig snart kära vänner.
nu ska jag styra upp mig själv. försöka täcka över mitt munsår som tar över hela ansiktet och torka håret. sen carlings. hittade en tröja för någon dag sen som jag hängde kvar efter att ha velat om den verkligen var så bra och om det verkligen fanns så pass mycket pengar i plånkan. igår såg jag min dröm man här på lökka igen och denna gång bar han alltså den tröjan. och var han inte snygg så säg? såå nu blir det köpa av. inte lättpåverkad alls.
vi hörs senare,
& kom ihåg, det är fredag och livet är världens bästa grej. LE!

It's MY life

det känns som nyss, när jag och pappa åkte förbi plakaten påväg mot bislett. "BONJOVI, 15 juni, oslo"
vi var inte långsamma med att boka såklart. killen som hängt med hela vårat liv och rockat oss hesa i vardagsrummet. imårrn drar vi för att se honom live, självklart har även mamma å pappa pallrat sig hit. såååå peppa peppa och förbered er på att hes emma på torsdagmorgon.
familjekoset fortsätter till fredag och vips så var det helg igen.
vi hörs då!

man lever inte bara för att man är vid liv

fredag lördag söndag måndag
4 dagar och vi har tagit vara på var enda sekund av denna fantastikt roliga, sjuka, knasiga, mysiga, galna helg.
igår var det söndag. 2 sjuka kvällar och trots våra dunkande huvud kunde vi inte hålla oss ifrån en tredje. manolo var ju givet stället levererade ju som vanligt, bara denna gång ännu ännu mer. SICK! trångt, svettigt, dimmigt. vi dansade tills vi dog, hela kvällen utan avbrott, till och med ut genom dörren när slutsignalen kom. efterfest till tidig morgon och ja, det skulle ta tusen år att berätta om kvällen i detalj. kan bara säga att jag (VI) hade förbannat roligt och kommer garanterat att lägga många stunder av detta dygn på minnet.
idag har vi bara hängt. på gräsmattan på sorgenfri. 4 tjejer, den ena knäppare än den andra. slitna med helnöjda. fyfan vad vi är bra!
solen har legat på även idag, dock har jag chillat eftersom jag inte stormtrivs när huden rasar.
vi har käkat mcdonalds mat å skrattat, skaffat oss smeknamn, dunkat musik för hela kvarteret och blivit bokstavligt talat översprungna av hundar.
när vi upptäcker att trots efter dessa tre dagar, att vi är sjuuuukt peppade på att hoppa i partybrallorna å köra igen så ställer vi oss frågan. hur länge skulle man palla om man bara körde? ärligt talat så tror jag att det skulle hålla på rätt länge. banga finns ju inte i tanken särskilt ofta om vi ska vara ärliga med med oss själva. visste man inte bättre så skulle man nästan tro att man var odödlig.
jag tackar iaf för oslos kanske roligaste helg hittills. och tack som fan till er otroligt härliga brudar som dykt upp i mitt liv och gjort allt så jävla bra
älska livet
sovgott!

bara för att jävlas

ögonen är sotade upp till ögonbrynen och nu står jag och väljer mellan rött och orange läppstift. det ryktas om att 2 personer ska dela på ett 6pack (3,5or) på junis hittills viktigaste kväll men vi låter inte paniken ta över innan det är helt försent. som jag brukar säga, DET LÖÖÖSER SIG.
vi struntar helt enkelt i att äta innan och kör på pupperna i vädret så att killarna bjuder. ( mamma du läste inte just dedär )
123 ...... WOOPWOOOOOP

jag vill aldrig bli gammal

hemma från en kiiingdag på jobbet. jag har nog världens bästa jobb tack vare mina gryyyymma kollegor. idag har vi skrattat tills tårarna kom fram, beställt pizza, varit fruktansvärt bakis och barnsligare än någonsin. världens bästa gäng så att säga
igår var igår. monica frågar, vem tackar vi för att vi lever idag? och syster känner sig som 100 år. vi kan väl medge att vi körde, det gjorde vi verkligen. vi dansade så att vakterna började misstänka droger och svettades så att vi gick vrida ur. släng dig i väggen spinningpass säger jag, det är qadis som gäller. vi, 5 aspeppade brudar med alldeles för hög promille och ett gäng skatekillar som för stunden inte hade annat i huvudet än dans, DANS DANS DANS. tack gör igår, det var grymt. även om jag insett att jag egentligen borde hållas i koppel så sitter jag nu här helt utan ånger över något. jag lever abra en gång så att säga, och det är tammefan nu.
ikväll kör vi igen. agnes bjuder in till HADEfest och självklart är vi på plats för att sörja med glädje å vin. senare ikväll hittar ni oss på nicole. och justja, ikväll dansar vi inte röv, ikväll dansar vi ALLT

casual thursday

vaknar upp med hopp om att solen ska skrika mig i ansiktet. det gör den inte. istället så ligger jag kvar i sängen, ingen sol genom fönstret som tvingar mig att stiga upp. tillslut gör jag det ändå, när jag är så jävla less på min samsung telefon som plingar hej vilt och jag inte har någon aning om hur man stänger av den.
mulet. regnet öser ner. lägenheten är knäpptyst. vad gör man då? sminkar sig, försöker för livet att jämna ut min flagnade panna. 1 dag i solen och nu rasar jag samman. inser att även jag är dödlig. jag bränner mig också. äh!
tar fram peelingen och skrubbar för kung och fosterland. såja, back to white! gör om gör rätt så att säga.
jag har just tryckt i mig mitt nya favoritbröd, rugbröd. tunna stabbiga skivor av allt möjligt nyttigt. svingott. det ska jag bjuda mamma på när hon kommer nästa vecka.
ägg på såklart, och lite apelsin+havregryn+mjölk.
håret är fortfarande blött. funderar på om det är värt att torka det eftersom det ändå är skyfall ute.
jag ska snart ut på stan. börjar med velour vintage som jag upptäckte var gryymt förra veckan. dyrt såklart, men grymt. en urtvättat tshirt med cats får du hem för 400. lite svidigt enligt mig
men ja, det blir såklart en shoppingdag. det är standard när man är ledig en torsdag med dåligt väder.
jag har tänkt gå runt lite överallt idag. inte bara weekday, hm & bikbok. utan utforska lite bredare. svänga in på tvärgatorna och gå in på ställen som jag i vanliga fall bara passerar förbi utan att bry mig. låter väl kul?
ikväll ska jag sällskapa med syster, kanske monkan å nån mer hänger på. vi får se
ha en fin dag :)

sug

modekungen gör mig dum i huvet

colletts, wutang, bordellen, mångkollektivet. kärt barn har många namn visst?

jag saknar att det bara är en tredjedel så mycket svart hår att rensa ur duschen
jag saknar att vi springer in i varandras garderober för att leta något att låna för kvällen
jag saknar någon som vill följa mig och shoppa 2hand
jag saknar någon som aaaltid är taggad på fest även om det innebär utgång på havanna
jag saknar någon som är uppe sent på kvällen och som alltid är sugen på att mysa
jag saknar våra interna grejer som vi skrattar åt tills vi gråter
jag saknar vårat söndagsdamp
jag saknar att någon klagar på någon om att den är värdelös på att diska och torka bort vattnet efter den dushat
jag saknar vårat sconesbak på söndagar
jag saknar att träna och sen ha myskväll med firstprice ostepop å cola
jag saknar vårat bakishäng på akerbrygge
jag saknar att komma hem från jobbet och titta på er när ni sover efter en skitdag på adecco
just nu skulle jag göra vad som hellst för att sitta på collets, i den skitiga soffan med tofflorna på för att undgå total dammchock, med er runt om mig, vad som hellst !

GRATTIS FÖR FAAAAN

dethär inlägget tillägnar jag min saknade älskade fina linda selin som fyller 20 barre TODAAY! WOHOO
hade jag varit hemma så hade jag kommit med tårta. promise. lovar att ge dig en rejäl omgång av fireri när jag kommer hem i sommar istället. så gör dig redo
ha en fin dag, jag önskar jag kunde dela den med dig, love u, miss u å allt dedär.

blue

sitter och kollar balbilderna från skell. så fint ! jag skulle göra vad som hellst för att få gå igen. såhär i efterhand får man ju tuuuusen tankar på hur man skulle ha haft håret om man inte haft det som man hade det och hur klänningen skulle sett ut om man inte haft den man hade. shit :) skulle vilja gå bal hela livet :D
saknar förövrigt denhär tjejen så det gör ont. i sommar säger jag bara c.ö, i sommar !


prinsessa för en dag

bananen är slut och det är snart dags att dra in årorna för denna dag.
jag har varit ute å mystränat med syster efter jobbet och mer än så hann vi inte.
veckan har just och pass börjat och jag peppar redan ihjäl mig för helg. park fredag och agnes hade-fest lördag.
blir såååååå bra. jag och lisa har bestämt att det är nicole n son som ska få smaka lördagnatten och om jag ska dra slutsatts ifrån tidigare kvällar på vårat lilla favvoställe så kan det ju inte bli annat än GRYMT! 4 dagar, woop woop
annars då, hem resan till skell är bokad och jag längtar så. såååå mycket efter mina tjejer, familj, mat och ledighet.
det ryktas om att det är bal imorgon i hemma i skellet? am i right? så hiiiimla kul för er som ska gå. jag skulle göra det igen om jag kunde =)
sovgott kära ni,

HAHAHAHAHAHAHA

dethär kommer för vissa (monica vivianne lindmark ) att komma som en totaaaal chock. MEN, du gissade fel ord i EMMA LOTTAR UT- tävlingen och härmed går du glipp av noe helt syyyykt bra!
det rätta svaret var självklart "UNTZ" eller då "UNTZ UNTZ". trodde att jag gjorde det för lätt för er med tydligen inte?
HURSOM, en fröken fräken visade iaf att hon hade en smula hjärnkapasitet kvar och pricka rätt i. AGNES!!
grattis stumpis till en heldag med ingen mindre än MIG! WIHOOO
förstår att dethär kommer att överklagas av vissa (monica vivianne lindmark) men jag upskattar om det kan tas irl och inte här på bloggen. är noga med att skilja på jobb och privatliv och jag hoper ni ser den.
och justja, för er nyfika så gissade monkan på orden "SKERA". du får en halv poäng eftersom ordet bokstavligt talat missbrukas här i stan men eftersom det är 5 bokstäver så förstår jag verkligen inte hur du ens kunde tro att det skulle stämma? nåja, ingen skada skedd. tävlingen är iaf avslutad och jag vill inte höra mer om den här framöver. det blir inga mer tävlingar så att säga !!!!
tack för mig & ännu en gång GRATTIS AGGE

sensation colour & brudar for the f*cking WIN


inte alls peppad



sommardag blev sommarnatt

efter vääärldens softaste dag på huk, propfull strand och 100 grader i solen sitter jag nu här och väntar på att mitt svarta hår ska torka. ett glas vin brevid och roxette i högtalarna.
snart drar jag iväg mot monica i lime-gul klänning och gröna hälar. till det matchar jag med solröd kropp.
ikväll dansar vi i färg och troligtvis tillsammans med hela oslo. det är nämligen musikens dag idag och det lär inte vara någon som stannar inne.
vi ses i dimman

utlandsvärme och årets första dopp

idag har jag legat med lea i sofienbergsparken å käkat jordgubbar, sabbat min nya vita bikini och bränt mina kinder. ikväll grillade vi kött i frognerparken, strippade inför publik och badade i fontänen. avslutade kvällen med promenad och kaffe på balkongen med levande ljus och tjejerna.
jag älskar att ha det precis såhär :)
nu ska jag sova, imorgon drar vi till stranden ( om vi hittar någon ) och softar tills vi spricker. musik, kubb och räksallad med fetaost åker med
HADE

RSS 2.0