hallA

inatt drömde jag att jag var på dejt och blev bjuden på fil och flingor med svarta larver i... ?
förstår ingenting.
det är torsdag idag. älskar torsdagar. det är så lätt att peppa upp när man vet att man bara har en dag igen när man klarat av denna. efter jobbet äter jag sushi med snyggaste jenny voung!

fugazi anyone?

ensam är verkligen inte stark. jag vill ut och dansa men alla stenvägrar.


dimmigt

igår var jag och johanna på dubbeldejt. johanna fick hångla, jag fick skratta. fotboll och öl på olearys, vin på onkeldonald och champagne på jäger. och ja, dans, överallt. sjungandes och hand i hand vandrade vi hem genom oslonatten, fulla och nöjda. vi hade väl planerat att kvällen skulle börja vara slut vid det laget men vi visste mycket väl hur svårt det skulle vara att motstå qadis gula byggnad. så vi gled in, och hade skitkul.
nu har vi sovit några timmar för lite och är väldigt lättade över att vi hade så jävla kul igår, annars hade denhär dagen känts tusen gånger värre.
dag är det tisdag och vad jag vet så har jag lovat sorgenfrigänget fugazzi. måste diskuteras!
ha en loooovely day

fint

råkade höra lite av en konversation mellan en mamma och hennes lilla son på trikken i förrgår. hon förklarade skillnaden på jag & du. att jag betydde en sak och att du betydde en annan sak men att om man pratar om en familj så var innebörden samma.  då är jag du och du jag, "du är vi, och jag är vi" sa hon.
hon förklarade också att hennes pengar även var hans pengar, eftersom i en familj så delar man allt.
vet inte om han förstod alls men jag tyckte bara att det lät så fint.

vilket gäng va


födelsedagskalas och ösregn

igår firade vi korris hemma på sorgenfri. trerätters middag som var alldeles underbar, vin, brudar och final på fugazzi. bra kväll!
idag vaknade jag upp i systers säng. tog en ipren, åt lite plättar och sen drog vi ut för att fånga dagen. i regnet. och självklart så hade vi inte något paraply. eller paraflyyy som lisa skulle ha sagt.
vi gick iaf och kollade in marknaden och jag prutade till mig ett par heta skor för en 50lapp. sen traskade vi vidare. vid dethär laget var vi helt genomblöta, det rann till & med vatten innanför tröjan. så vi bestämde oss för att en kopp varmt skulle passa bra och drog bort till kilroy. latte och kartböcker.
nu har jag parkerat i soffan efter världens skönaste varmaste dusch. ska snöra på mig något varmt, leta fram ett paraply och glida iväg till sorgenfri för middag och lite häng. på menyn står det köttbullar och stuvade mackisar. bättre blir det knappast
kos dere

my hair is on fire

det är en av fördelarna med att ha gått frisörutbildningen. om någon undrar vadfan man har gjort med håret eller påpekar hur jävligt det ser ut så kan man alltid kontra med ett lite halvkaxigt "jag är frisör", och helt plötsligt så var man ascool, och håret såg hips vips inte alls så tokigt ut. värt?
.
jag har ätit frulle. sköljt ur ytterligare tre paket ur håret och stoppat i en tvätt. och klockan är inte ens 11?? wohooo
nu ska jag ringa till syster och fråga om morgonpromenaden är inställd eller om vi verkligen ska utsätta oss för det. sen blir det nog en sväng på stan. fika, butiker,häng.
dagens vill ha:
svart brett läderbälte med ett stort silverspänne
svarta levisshorts

memphis

jag och lisa drog ut och käkade, lyssnade på musik & gick och la oss. imorgon är det lördag! ledig lördag och jag ska ta vara på den från början till slut. jag har en hel hög med planer som kommer att styras upp litegrann beroende på vädret. jag har förtjänat denhär helgen så jävla mycket!
sovgott & go helg på er

peppar upp med musik och silverpaket i håret

imårrn äre fredaaaaag!!!!

longing for friday

jag ska sluta berätta om mina dagar. det blir bara samma visa. imorgon är det kurs hela dagen, förhoppningsvis blir det kul och framförallt skönt att slippa butiken en sekund. är inte peppad alls, men tanken på torsdagkväll och en natt kvar till fredag coh därefter ledig helg gör saken lite bättre.
har förövrigt kommit fram till hur jag vill ha mitt hår, och att jag faktiskt ska genomföra det. det har varit väldigt dött på förändringsfronten sen frisöråren så nu tänker jag att det är dags. så håll utkik, kan vara så sjukt att det kommer upp  en bild på kalaset senare.

dressat

idag kommer eccochefen till jobbet. får se om hon gillar mitt jobb eller om jag får göra om skiten. jag har iaf styrt upp mig själv med mittbena, höga svarta brallor och vit top. alltid när vi ses så ser jag sådär himla proper ut. undra om hon köper det eller om hon genomskådar att jag bara smörar. men man gör vad man måste helt enkelt! ibland får man anstänga sig.
ha en fin dag kära ni

tänkte bara säga att jag är okej också.

igår blev mycket och även idag. men jag mår bra,
hatar bara att jobb är något som ska ta upp all min energi och få mig på världens sämsta humör. energin anser jag borde brukas på andra saker, viktigare saker.
jag har inte ens tid att ringa mina föräldrar, min mormor, och mina tjejer.
så hej hörni, jag saknar er
väldigt snart ska jag försöka styra upp min tillvaro.
ikväll har jag iaf varit ute och motionerat med syster, målat naglarna och gjort lunchlåda. klockan är bara 10 och jag kryper till kojs. jag har tänkt att fixa denhär veckan förstår ni.
later

dear santa

jag önskar mig två saker innan jag somnar.
-en oversize skinnjacka och ett par feta sulor
vore supersnällt

trött

dagens andra negativa inlägg kommer här. dagen har varit åt helvette milt sagt. jag är så trött. jag är trött på värmen i butiken, trött på att exponeringen ser åt helvette ut och att jag inte har tid att fixa det, trött på snoffsiga rika kärringar, trött på småbrudar som kastar allt omkring sig, trött på att ingen fattar att man bara är en människa med två händer och inte 10, trött på att ha allt ansvar,  trött på att snubbla över esker vart jag än går, trött på att missa trikken pga att folk inte fattar vad stängning innebär, trött på att det blir slut påsar samtidigt som det ringer, samtidigt som levereansen kommer samtidigt som kön är ut till dörren.
jag är trött. sa jag det? mina fötter blöder och idag var jag tre sekunder från att säga upp mig.
.
dagens positiva: lea.
sovgott

ingen god morgon

frukosten är slut. dvs, det enda positiva med denhär morgonen är borta. igår drack vi vin för att sedan mötas av ett stängt manolo. huvudet och kroppen vändes ut och in och vi visste inte hur vi skulle känna eller tänka. nåt var vart fall tvunget att göras så vihoppade in i första bästa taxi och rullade iväg mot BLÅ. jazzafton. vi skrattade mest åt occ själva i våra tappra försök till att dansa salsa. kul hade vi iaf, och kring 2 så vandrade jag och monkan hem i mörkret. vinet hade runnit ur kroppen för ett bra tag sedan och jag var redo för sängen.
tack för det.
idag. måndag. ericas födelsedag! grattis bruden!! firning väntar
vädret suger, jag äter fil till lunch och ikväll gör jag absolut inget annat än att sova.
puss

jag vill: ligga i soffan i en stor vit morgonrock och äta ostepop och kolla film

jag ska: manolo

sometimes it last in love but sometimes it hurts instead

jag måste sluta att jämföra alla med dig nu när jag insett att du aldrig kommer att förlora

halla

hänger ut i soffan som jake skulle ha sagt. kvällspromenad har börjat bli rutin när sommaren vägrar visa sig.
men upp med hakan. imorgon är det fredag. jobb belönas med sushimaking på sorgenfri, weeeyo.
lördag börjar också med jobb men får i rättvis ordning belöning den med. det ryktas om parteeey och jag är väl inte mindre än aaaspeppad. söndag blir väl häng i vanlig ordning och kvällen behöver ni inte ens fråga om. osloprofilen är i stan och det stavas MANOLO
där har ni mig! GO HELG allesammans. vi prates

gröt och tonfisk

för idag har jag köpt världens finaste shorts.

och ja amanda, han kunde vart min pappa

40 eller 70, säger du nej till dethär så står det ju ärligt talat inte rätt till

trevligt att träffas


.

jobb, ärenden, nudlar och sen ut på lilla kvällsrundan. har hitatt den perfekta motionssvängen som är helt perfekt. lagomt lång och med både branta backar och långa raksträckor. och hela tiden har man en liten söt bäck vid sidan om sig. idag var det en bra dag. en såndär dag då det bara kändes skitkul att springa och inte tröttsamt alls. sjukt jag vet. hur ofta händer det? en såndär dag då man bara får halvmycket panik när man inser att en apsnygg kille är bakom just när man tänkte sakta ner och börja gå. man stannar ju verkligen INTE. det förstår ju vem som helst. så jag sprang. wohooo
ägg & oc och nu är det natta.
en grej till, det haglade idag. dvs att vi hade snöbollskrig på jobbet, men annars var det inget positivt alls med det hela.
tjing

jag har velat ha en överdel med rymd och planeter i ett år nu så kan någon bara berätta för mig vart jag ska leta? tack på förhand


söndagkväll

det är måndag jag vet. jag har fortfarande lite koll kvar. men känns som söndag eftersom jag varit ledig idag. hur gött som helst. det innebär att jag börjar min vecka med tisdag imorgon och har alltså en dag mindre att kriga mig förbi.
idag vaknade jag upp i mitt nystädade söta lilla rum av solen som kastade sig in genom mitt lilla kikhål till fönster. jag slängde mig upp och skickade iväg ett sms " SOOOL IDAG, STRANDEN NÄÄÄR?" fick tillbaka "är du säker på att det är badväder då?" sj'lvklart tänkte jag ju att det var badväder eftersom det var sol men tydligen så har ju lufttemperaturen sitt att säga också. drit. luften var kall. eller inte kall, men inte så varm att man lämnar koftan hemma när man går ut. dvs, inget badväder, ingen strand, och ingen sommardag. istället levererade oslo höst. tidig höstdag där shorts gick bra om man matchade med tröja. linne var uteslutet. jag satte av mot några vntagebutiker påövre lökka i väntan på syster. sen möttes vi upp på fretex och traskade vidare i småshopparna. jag köpte världens snyggaste plånbok på robot i svartvitt ormskinn och lisa provade brallor straight from africa.
sushi i gräset och vidare mot city.
vi har gått runt i butiker hela dagen och lisa har stått för den större delen av shoppingen. dvs, jag är helnöjd. sa nej till världens finaste flanellskjorta och skor som jag försökte förtränga att jag verkligen inte kunde gå i.
sen blev det middag hos lisa. kyckling file och asgod sallad. GI for the win. kvälspromenad och resesnack. snart måste jag iväg, så är det bara. så hade shopping, hade alkohol, hade sushi och HADE allt som inte heter spara.
nä. kanske inte riktigt så. men en rejäl minskning kommer det att bli framöver hösten om det ska bli något av inom det kommande året. nån gång måste man ju fan ta sig i kragen och bestämma sig för vad man egentligen vill och ta reda på hur man ska ta sig dit. jag vill resa, se världen, och av någon märklig och fullkomligt idiotisk anledning så behöver man pengar för att göra det. någon gång måste man vakna och försöka inse att pengar inte växer på träd, och att pojken med guldbyxorna faktiskt bara var på film.

pengarnas makt

klockan är halv 9 och jag har sminkat mig klätt mig och duschat. jag har sett fram emot denhär dagen hela veckan och äntligen, äntligen är den här. min lediga lördag. bara en liten detalj, att jag råkade ta på mig jobb igår. så jag är inte det minsta ledig. pengar är pengar så att säga. nu ska jag slänga i mig min flingtallrik och löpa iväg till trikken. en heldag i världens varmaste butik, wohoooo
ikväll ska jag och min kära sambo hanna dricka öl
ha en fin lördag !

syster är hemma

vi drog ut på en promenad igår. gick förbi domkyrkan och kikade. nu har massvis med blommor vissnat, det gör det nästan ännu läskigare, hela platsen skiker bara "död". man kan inte hjälpa att få panik. snart har två veckor gått, fortfarande lika sjukt. år kommer att gå och ja, det kommer även då att vara minst lika sjukt, även om chocken med tiden börjar avta. någon hade talat i USA, "har han gjort dethär ensam, så är han världens största terrorist genom tiderna". rysningar
.
sitter i soffan och har just ätit upp mina äggmackor. back to reality var det va? jobb väntar och jag kunde inte vara mer opeppad. butiken är en bastu och eftersom många har semester så tvingas man stå i butiken hela dagen. att le i 8 timmar kan ibland vara påfrestande. men det går. det är ju trots allt onsdag, och ikväll kör vi akerbrygge.
ciaoo

RSS 2.0