glad advent

jag och syster är ensamma hemma. så himla lungt skönt och underbart. vi ska fika pepparkakor med smör och ost och ha livsplanering i ett kollegeblock. igår var vi ute och dansade. nichol n son gav oss allt och lite till i vanlig ordning och idag vaknade vi upp på okänd mark.
slutsattser kring gårkvällen
-platta skor for the win i ALLA lägen
-det är pinsamt att sjunga (skrika) "sommartider hej hej" på nationaltheatret efter klockan 00.00 om man är över 15 år.
- en speleman kan absolut vara värd 70 nok om han sitter på karljohan och drar världens bästa låt i ett ledset ögonblick
- om man köper en cigg av en kille för en lapdance så tycker man verkligen om cigg





en annan slags kärlek

ibland är man förvirrad och vilsen och lost och helt jävla fucked up. då är det skönt att ha någon som känner en så bra att den kan berätta för en hur man mår och tänker. någon som nästan känner en bättre än sig själv.

nystart

vi kastar mögliga kastanjer i soporna och spelar offspring på högsta volym.


myrorna skellefteå

gav mig världens finaste väst för 85 ynka riksdaler. JAPP

tittar till hemstaden litt

seriöst. över en vecka har gått sen sist. beror det på att jag inte gör något och därmed inte har något att skriva om? TVÄRT OM. men nu är jag här. klockan är bara kvart över 8 och jag sitter i morgonrock i världens finaste vardagsrum. hemma i skell. ja ni hörde rätt.
impulsemma gjorde det igen. utan förvarning till någon. HEJ HEMSTAD! jag har inget telefon nummer och ingen telefon. om ni vill träffa mig så får ni helt enkelt dra ut på stan och vänta tills jag av en slump vandrar förbi. ELLER så kan ni ju kasta iväg ett mejl på fejjan. har hört att det är ett vanligt sätt att använda nu för tiden. kanske lite mer praktiskt och kanske lite varmare än att hänga på torget. definitivt. kallt är det verkligen. och jag krigar mig fram med min öppna höstjacka som är tunnare än vilken tröja som helst. varför? jo för att jag köpte den förra veckan och den ska tammefan få smaka på hösten innan den hängs bort. och ja, den är helt enkelt snyggare öppen än stängd. 
igår träffade ja tjejerna. vilken grej va! stina emma och caroline. gud vad jag har saknat dom små liven. och idag då? försöker få tag i viktors svenska nummer för att sen haffa honom för en lunch eller nåt. jag ska förbi myrorna, kupan och majkens tyger också. och ikväll är tjejerna bokade igen. kanske att jag även får se emma lundgren ikväll? vore ju för trevligt. ikväll landar linda och amanda i shlm, för att sen komma hit och umgås med mig. heeeela torsdag, (sen mamma moster mormor häng på kvällen) och sen återigen för att ha en sleepover tills fredag som övergår till sista timmarnas häng halva fredag. avskedslunch på waynes som finish tänker jag. och nej, jag sparar ingenting till er fantasi. varför ska jag?
då vet ni iaf vart ni har mig. jag mår kongeee och umgås med mina DEARS! cant be much better than THAT!
kärlek och kyssar. ses på fredag, OSLOTOWN


im back

äntligen blev man frisk. eller åtminstonde lite mindre sjuk. lite hosta är kvar och snoret is still going strong men i övrigt så ser framtiden ljus ut. igår blev det vin, utgång på vårt kära nichol som numera kallar sig för ish club. rätt töntigt tycker vi men levererar gör det som aldrig förr så det må vara hänt! idag har jag myst hela dagen med syster på lökka. köpte världens finaste jacka på marknaden och avslutade med kebab på happytime.
inga söndagar är som söndagar i oslo
nu laddar vi om för ny vecka
sleep tight

snor är sjukt överskattat

så jävla irriterande! det bara rinner och jävlas. helt utan förvarning också. så att man får panik dra in så hårt att det känns som att skallen ska sprängas. och jag som absolut hatar att snyta mig. tur att ingen är hemma eftersom jag hatar att snyta mig inför andra snäppet mer.
jag är sjuk och sjukanmäld. har suttit i soffan hela dagen i bh och trosor och göttat mig med te. lägenheten är helt knäpptyst eftersom jag inte ens har orkat slå igång någon form av musik. min kreativa sida ploppar alltid fram sånnahär tråkiga ensamma sysslolösa dagar. ramlade in på en blogg med en asball tjej. en såndär tjej som man bara önskar att man kunde vara. en sån tjej som verkar ha all tid i världen för att göra precis allt hon vill, när var och hur hon vill.
kanske är man en sån tjej själv också. bara en fråga om prioritering.
jag har redan klippt om två tröjor och har satt upp minst 10 planer om andra kommande plagg och prylar som jag tänkt tillverka. tyg, symaskin, å lite småtjaffs är allt jag behöver! lätt som en plätt ju!
och justja, fingrar som är jätteduktiga på sy och ett tålamod som varar mer än 10 sek....
mitt ansikte har samma färg som väggarna här i vardagsrummet och min toffs på skallen har börjat göra sig lite väl hemmastadd vid dethär laget så jag funderar på om jag ska ge mig på ett duchförsök. sen tvätta kläder. sen umgås med monk som slutar kl 4 och behöver all kärlek hon kan få. hon hade nämligen världens sämsta kväll igår. den började med att hon inte alls var så pigg som önskat på löpbandet, fortsatte med att hon gjorde världens äckligaste wook som egentligen skulle ha blivit världssucce efter att hon kollat matprogram konstant dom senaste dagarna, vidare till att hon upptäcker att hennes resväska har blivit stulen av någon som redan hade nog med hat riktat mot sig och avslutades med att hennes dator dör. imorse glömmer hon också sin matlåda med världens äckligaste wook och goda youghurtar. så ni fattar ju
vi prates

Utkast: Nov. 1, 2011

'dricker chockladte från new york ur min stora rosa kopp med guldkant samtidigt som jag bläddrar lite i nått gammalt modemagasin jag hittade under sängen. gud så trendig man kan vara.
tar paus ibland, när lugnet blir för tråkigt. kastar tidningen åt sidan och börjar panikklicka runt hejvillt på olika sidor. finn.no, platsbanken, resebloggar, fiskrensarbyer i nordnorge och lägenheter i australien.
teet har vid dehär laget blivit kallt eftersom jag inte haft tid att dricka det trots att det står en halvmeter ifrån mig. är jag stressad? kan man vara stressad över livet utan att vara stressad över att dö? det går ju litegrann ihop. samtidigt som det är två sjukt olika saker. jag är inte rädd för att jag inte ska hinna med allt, det vet jag att jag gör. jag är bara rädd för att stanna för länge på samma ställe så att minnerna från det stället försvinner in i något inte fullt så bra som det stället faktiskt förtjänade att minnas som. åh. vill så mycket att jag blir knäpp. och gärna ska det ske precis samtidigt och precis NU.
två månader till jul. sen då? jag vill gå en bartenderkurs. vill volontära. vill resa runt och backpacka. vill båtluffa runt bland greklands öar. vill flytta till australien. vill dra till nått skitigt ställe och tjäna miljoner. vill lära mig surfa.

i januari ska planen vara klar. hur och var jag ska spendera min vår och eventuellt kommande höst. kilroy ska besökas snarast och imorgon är det jag som går raka vägen till gina för att lämna igen min stickade tröja som jag egentligen inte behövde.

RSS 2.0