lönen har rullat in och livet känns helt plötsligt väldigt enkelt

folk klagar på att jag skriver för sällan. för att tillfredställa så har ni nu ännu ett "jag har gjort dethär idag" inlägg. tråkigt men as u wish.
just hemkommen från jakob där jag först åt middag med han och micke och sen formade om hans frisyr. vi råkade även hamna in på gamla youtubeklipp och helt otippat ploppade fjortisfilmerna från the old days upp. HAHAHA, jag dör så pinsamt alltså. photoshop var kanske ens bästa vän då, och plattången såklart. pushup bh och strasshalsband förekom även. men det är kul, hade man inte haft någon knäpp period i sitt liv så hade man ju inte heller haft det att skratta åt nu.
nu ska jag krypa till kojs. imårrn börjar en ny tjej på jobbet och jag har ansvaret att sätta henne på plats. lillstackarn.
kvällen är oklar. det bjuds in till fester, skatesession, sushikväll, ikea och så vidareee. får se vart man hamnar helt enkelt =)
vi peppar hur som hellst upp för sista onsdagen innan 4dagars ledighet. DAILI
.

havregryn och ägg har blivit alldeles för mycket vana

jag har lagat riktg mat. för första gången på länge. så imårrn blire lax å spenat med vitlök å keso i lunchlådan. MUMS
nu är det läggdags för att göra ett försök till att kriga mig iväg till elexia tidigare än lovligt. sen jobb och sen vidare till jakob för att äta middag och klippa hår. fullt ös medvetslös
sovgott

världens bästa andra hälft

hur glad blev jag inte när min storasyster vandrade in i butiken idag tror ni? en månad sen ja såg na sist. nu var hon lite brunare, men annars var allt som vanligt. mössan på plats och sovformat hår.
det första hon gör är att bjuda mig på lunch i solen på mucho mas. några timmar senare ger hon mig en present i form av en longboard. jag kan väl säga att jag har det rätt bra =)
så nu har vi varit ute på oslos gator och mött döden och vi kan iaf dra slutsattsen att det skulle vara ett plus med lite skydd här å var.
lite havregryn till middag ( lön imårrn ) å träning på det så har ni min ovanligt goa måndag. vi prates

välkommen hem

hjärtat mitt

jag vill ha er nu, som jag hade er förut

jag saknar er så mycket mina fina tjejer.
och jag längtar så mycket till juli

MAMMA

grattis på MORS dag världens finaste snyggaste bästaste mamma i hela världen. jag älskar dig!!!

EMMA LOTTAR UT

jag har fått önskemål här på bloggen om att jag ska lotta ut en heldag med emma. mig själv altså.
gullig som jag är så ställer jag härmed upp på detta.
SÅ, det ni behöver göra för att kunna vinna detta är att svara rätt på denna enkla fråga.
VILKET ÄR VÅRAT FAVORITORD HÄR I OSLO?
LEDTRÅD: DET BÖRJAR PÅ U OCH INNEHÅLLER 4 BOKSTÄVER. UNDANTAG IFALL MAN SÄGER ORDET TVÅ GÅNGER EFTER VARANN, DÅ BLIR DET ALLTSÅ 8 BOKSTÄVER.
jag återkommer när innaren är utsedd

update

tjena gänget! hur har ni det?
jag lever å mår som vanligt. tänkte bara slänga in en liten uppdatering över vad som hänt på senast.
träning
träningen är lagd på hyllan trots att det här var min "äta sova träna bli svinsnygg inför stranden-månad"
jag har helt enkelt tid och jag vägrar säga nej till att ha kul för att jag ska träna.
the f-word
jag har blivit kallad fitta för fösta gången i mitt liv på allvar.
vi var ute på weekday afterparty ( jag vet, ni önskar att ni vore mig och ja, det var precis lika många heta killar som ni tänker att det var ) en brud råkar putta till en kille så att hanhäller öl över sig själv. smart som tjejen var löpte hon illa kvickt och det första killen ser när han väner uppsitt uppröra ansikte är lilla jag. " DIN BLINDA FITTAAAAA! ". jag trodde att jag vid ett sånthär tillfälle skulle nita idioten snabbare än snabbt men istället hamnade jag i en liten chock och stod bara där. det enda jag fick ut ur munnen var "va?"
jackmani
jag har shoppat 3 SVINsnygga jackor. en jeans en kamouflage å en röd skinn. tack weekday och fretex för att ni är så jäääävla bra.
arbetsskada
jag och johanna hade världens mest stillsamma och softaste dag igår på jobbet. det var CF som vi kallar det, chef-fritt, och vi roade oss med allt möjligt. 5 minuter kvar av dagen och vi har givetvis nedräkning. för varje minut som går så skriker vi hur många som återstår. när klockan slår 15.57 skriker johanna -vad säger du om jag säger TREEEE! & jag svarar det första jag tänker på, TOOOORN. vi bestämde oss för att det var bevis på arbetsskada. tretorn är för er som inte vet är tretorn ett skomärke och att jag tänker på det när jag hör siffran 3 är ju inte helt okej...
qadis
vakterna på qadis har slutat kolla på mitt leg. bevis på att jag är där ofta. 3 dagen i rad nudå, wohoooo
telefon
min trogna vän sony ericsson årsmodell 18000 har gett upp nu. den har hängt med en jävla massa år nu så det var väl helt enkelt bara så att tiden var kommen. tråkigt med sant. tur jag har en gullig sambo OLLE som gav mig en mobil i utbyte mot en öl så ja, ni kan alltså nå mig ändå =) RIP säger vi bara.
balkong
vi har fixat utemöbler till balkongen så nu är det mitt favoritställe. huuuur mysigt som hellst. kom åhälsa på!
.
jag är pank och det regnar i oslo men det gör ingenting när jag har världens mysigaste balkong, världens snyggaste jackor och världens finaste vänner.

alltså UUUUUUNTZ UNTZ!

26/5 och min tjej fyller 20 !
jag känner hur peppad hon är, nästan så att jag blir helt till mig själv. grattis älskade vän! det är torsdag och det säger oss inget annat än, VI KÖÖÖÖÖÖÖR

make my day

jag glömde nästan bort att berätta, VÅRKOLLEKTIONSPÄRMEN HAR KOMMIT!!!!
och ja, vi är helt upprympa. vinröda drmartins i lack? eller varför inte väääärldens fetaste platådojjor från depeche? alla de sjuuukt snygga kängorna å bootsen lär vi väl inte heller banga på. undra om man någonsin kommer att klara av att säga upp sig från dethär jobbet? ;) nu börjar vi iaf spara för höstens skoshopping. det LÄR behövas.

måndag

hallåå kära vänner =) har just kommit hem från träning och därefter så tvärkapade jag sandras hår. nu är det läggdags och uppstigning 07.15. ni hörde rätt, och det värsta är, JAG GÖR DET FRIVILLIGT! beachen 2011 här kommer vi :D
jobb till stängning och sen drar jag och min kära sambo till sandvika för att köpa skor. tyckte att det började se lite tomt ut i skohyllan..
vi prates

3 GGR i veckan är minimum i maj

ännu en helg har passerat och denhär går väl också till historien. det börjar bli en vana. oslo har Alltid något att bjuda på och jag tror helt ärligt att man inte kan bli uttråkad i denhär stan.
imårrn är det jobb och början på en ny vecka.
vi längtar till torsdag då min bästis fyller år och jag tar på mig ansvaret att ta ut henne på krogen. 20 bast och jag känner hur peppad hon är. dagen efter styrs det upp med födelsedagsfest for real och lördag vankas det tillställning hos agnes. sömn träning och mat tills dess.
ta hand om er !

man behöver inte en anledning för att ha kul

igår festade vi för att sluta på topp utifall att ryktena om att jorden skulle gå under idag var sanna. ikväll festar vi för att fira att jorden lyckligt nog inte gick under och att det underbara livet fortsätter. eller bara för att det är det roligaste vi kan komma på.
jag lyssnar på lars winnerbäck, dricker öl och målar naglarna. ikväll kör vi gul tubtop, mörkblå levis, skjorta och låga pistolskopior. avskedsfest för några fina är på g, vi ses i vimlet

grattis baby ikväll skålar jag för dig


kärlek på posten

emil kom just in med posten. brev till mig! det är alltid lika roligt att se ett lite mera "ovanligt" kuvert adresserat till en själv. inte ett vanligt vitt som man med 100% vet är nånting tråkigt som en räkning eller någon ovärd information.
ett brunt stort kuvert. från världens bästa mormor. i det låg det kort på mig som liten, på mormor, urklipp ur norran när jag gör någon redovisning i lågstadiet, några teckningar som jag gjort för 100 år sen ( jag minns varenda en ) och ett kort med ett litet brev.
svårt att inte grina. jag saknar dig!!

shit happens even if u dont party naked

ärligt talat. vilka dagar. vad hände? eller ska vi säga, vad hände inte?
jag är heeeeelt slut. 16 maj var ASBALL! 17 var helt okej trevligt soft.
hemmafest, BLÅ, nattliga promenader, ölbad på golvet, nya människor, champagnefrukost, stanhäng och hyllning till vårat favvonorge.
idag har jag jobbat. världens längsta och regnigaste dag som kändes som en söndag men tydligen var en onsdag. träning ersattes med att sitta fast i en trikk, somna och missa sin hållplats och vänta på vääääärdlens längsta kö på apoteket och sen inte ens få hämta ut sitt recept. tack å hej värdelösa dag nu går jag och lägger mig

hela mitt inlägg försvann just....

tänkte bara meddela att gårkvällen på fugazi var siiiiiick och alla som var där kan känna sig totalt bortdansade. idag har vi bara hängt. imårrn är det grisfylla å tisdag champagnefrukost & ölhäng på stan för att fira norges nationaldag.
dvs säga, vi hörs på onsdag, förhoppningsvis fortfarande i livet

UNTZ UUUNTZ

ja ni fattar ju. DÅ BÄRE AAAAV. det är försent att gå tillbaka nu, kvällen är här och den ska tammefan ta varas på.
förfest med mig själv, vine å those dancing days. försöker att få hjärtat att följa huvudet så att jag bara kan vara världens gladaste. anser att allting har en mening och blir det som det blir så blir det så av en anledning. därför, kan jag ärligt inte tycka synd om mig själv.
nu kör vi kompisar
123 älska livet

BE A MAN¨´

just hemkommen från jobbet. pga maratongrejjset här i stan så tog det mig över en timme att komma hem när det i vanliga fall brukar ta ca 20 min. sjuuuutk mycket folk å go stämmning. dagen har iaf sprungit förbi å vi har kost oss i butiken som vanligt. en sak har vi dock irriterat oss på en aning mer än vanligt.
VAD ÄR GALT ME GUTTA?
det mest osexiga just nu enligt mig är killar som inte klarar av att prata för sig själv. jag har alltså upplevt detta i butiken. varannan kille har med sig sin mamma eller flickvän som får prata och till&med bestämma åt dom. ex på frågor som jag ställer som får killen att vända huvudet mot sin herre (mamma,flickvän)
passar skon?
vill du pröva venstre?
vill du ha me skoesken?
HURFAN ska din flickvän veta hur skon känns på din fot? och visst fan kan du väl själv avgöra om du ska ta med en jävla papplåda? ingen stort beslut som du behöver hjälp med precis?
JA! då vet ni iaf. så ta er i kragen pojkar och lär er fatta beslut på egen hand. tänk ifall ni gör slut med flickvännen?ska ni gå utan skor å kläder då eller?
,
nu ska jag iaf rycka upp mig, fixa mitt ansikte, mitt hår, mina naglar, mina ben och sist men inte minst, minakläder.
ni somkänner mig vet att jag lever i shorts. mockashorts, jeansshorts, skinnshorts, ja, alla slags shorts som kommer i min väg. och nudå, pga mitt feeeeta rödblålila märke över halva mitt lår så kan vi hälsa shortsen hejdå. byxor it is så kvällens outfit kanske blir något av ett dilemma. HOHO, spännandeee
men som alltid, det löser sig.
SKÅL

HEJ

jag rotar i en av minna ännu inte uppackade flyttlådor. där ligger min kamera, den är dammig och linsskyddet saknas. vad i helvette. VAD I HELVETTE?!.. min fina dyra kamera och jag använder den inte ens? visst, minnerna sitter i huvudet men nogfan är det kul att kunna leta fram lite bilder från världens bästa oslo senare.
så nu är det slut på vilan, nu åker du fram.
.
annars. jag sitter med färg i håret. gulliga hanna har hjälpt mig att kleta. så imårrn är jag skitful med glansigt hår å färgkanter men förhoppningsvis är jag rätt snygg till 17 maj. 17 maj som är norges nationaldag för er som undrar.
det är inte alls som sveriges nationaldag, jag har fan inte ens märkt av den när jag väl tänker på det? här i det blårödvita landet är det en ASFET dag. alla är suuuupertjusiga (hadeee jeansshorts) och många har sånna folkdräkter. alla befinner sig på stan å går i någonform av tåg å det är grejer överallt. mer än så vet jag inte, vi får väl helt enkelt se =)
nu är det läggdags. imårrn tidig uppstigning, jobb, träning, och sen vet jag faktiskt inte. var heeelt inställd på fest, men eftersom det vankas fest lördag måndag och tisdag också så känner jag att jag egentligen borde gräva fram mitt lilla förnuft.vi får se!
hade hade

kan man inte somna pga hög musik i rummet breve så är man fan inte nog trött för att sova. live a little säger vi

hello! tillbaka efter en hektiskt helg med marknadsdag ( ASBALL ), Quadis, förälskelse, parkhäng, vänner, manolo, rövdans. helt klart en helg att minnas och verkligen en som satt sina spår. både fysiskt och psykiskt. ett spinnande huvud fyllt med tankar, ett hjärta fyllt med känslor, och en trött kropp med blåmärken.
idag har jag jobbat, invigt mina snygga nikedojjor på asfalten och hängt i parken med monica sandra lea salah å anna. vi grillade majs å korv, och trotsade kvällstemperaturen å körde shorts. BRA!
nu ska jag sova. imårrn äre tidig uppstigning för att dra till gymmet innan jobb med sandra.... jag vet inte hur många gånger jag försökt få mig iväg men misslyckats så jag är väl inte helt övertygad om det kommer gå bra denhär gången heller.
sovgott kära ni

såå, hur var eran dag?

bakfylla
mensvärk
lårkaka
jobb
fil

jag trivs i min verklighet

HEJ FINA! jag ljuger ju så det sjunger om det. skulle ju uppdatera så fort jag kom till Oslo? jag har sovit ikapp från usatid, tränat, firat skåning, druckigt öl på quadis, blivit ägare av ett våldtäktsalarm, fixat ärenden, packat upp, jobbat, shoppat. jaa, jag har helt enkelt haft fullt upp med mitt vanliga fullspäckade liv. jag är tillbaks i oslo, i min verklighet och allt känns kanooon =)
jag har hunnit slå mig till ro i nya läggan, numera hittar ni mig alltså på lökka. underbart! mitt i skiten, 100 meter till allt dvs parker, matbutik, trikk, uteställen, träning. gött säger jag!
jag har nu avklarat min korta arbetsvecka och taggar nu upp för lördag & marknadsdag på bogstadveijen! det innebär att all trafik stängs av på hela majors centralgata och butikerna ställer ut bord. sen ställer dom även ut alla små söta expiditer (vi)  som väljer kläder en timme extra för att man nu ska synas på gatan hela dagen. WOHOO! SÅ KOM Å KÖÖÖÖP! här vare billiga skor!
jag är dock den enda som är peppad. dom andra tjejerna menar att det enbart kommer att bli jobbigt, påfrestande och stessigt... vi får la se :D
idag slutade jag 4 och mötte sen upp lea på oslo S. vi gled förbi weekday innan vi drog iväg till tullins där vi snappade åt oss ett fönsterbord för 2.
weekdays vintageavdelning, tullins tandoripasta och lea,vilken underbar fredag det blev =) !!
LEV Å MÅ KÄRA NI!
snakkes

RSS 2.0