1 mindre, 1 sämre


trött less opepp

väckaren ringer tidigare än vanligt, jag är tröttare än vanligt. äter min gröt, denna gång med apelsinbitar istället för sylt (YES), äggmacka och slänger sedan ner en slev gröt i en plastlåda. dagens lunch.
nu ska jag ordna upp mitt utseende och sen traska iväg ner mot stan och vidare mot akerbrygge för att spendera dagen där på ecco/dinsko. blir arg på mig själv för att jag utsätter mig för alldeles för lite sömn dvs att jag blir hängig och har noll fokus. speciellt en dag då jag faktiskt behöver vara lite med...
efter jobbet blir det träning och sen är det enchiladashäng hos syster.
tack kära onsdag för att du äntligen är här men för guds skull, gå fort!
ge mig bara helg och pengar

en blandning av surt och sött

hej fina! det var ett tag sen jag kikade in här ser jag. vad har hänt sen sist? linda har lämnat boet. vi har haft myskväll med ostepop och film. jag har jobbat och sålt en jävla massa skor. jag har festat med några jobbtjejer och dansat på nicole n son. jag har städat och lagat hemmagjord sushi hos johanna.
och vips så var det måndag igen. jag har ätit sushirester till både lunch och middag idag och jag kan lova er att jag skulle kunna ata det en vecka till i streck om jag hade råd. FY FAN så gott alltså. jag har dragit mig för att göra hemmagjort för att rykten sagt att det är svinjobbigt och inte i närheten så gott som köpes. FEL FEL FEEEL säger jag. enkelt och supergott blev det, visst, det tog en stund men det var det verkligen värt. 10 av 10 =)
efter jobbet drog vi iväg och tränare, dreglade lite över vårat ögongodis till personlig tränare och duschade.
sen klippte jag lisa, gjorde lunchlåda, åt ägg och nu är det läggdags.
allt bara rullar på. tiden går så fort. jag hinner verkligen inte med. och jag saknar min mamma och pappa

vi ses i sommar

bordet var bokat från 20.00. på Linda. vi fick fönsterbordet.YES! fönsterbordet som man alltid ser folk sitta vid när man åker förbi och varje gång tänker man" åh, där vill jag cokså sitta men det lär ju aldrig ske eftersom det alltid är fullt". tullins cafe, som visade sig vara världens mysigaste ställe med grym mat och servitriser som var värda att dricksa för.
pasta, chiabatta, burgare, öl, cider, vann. smaken är som baken så att säga
vi åt och pratade, skålade för våran fina tjej och pratade lite till innan vi satte oss på trikken. nr 17. sista gången linda åker nr 17 mot rikshospitalet. kanske inte för alltid men åtminstonde på ett bra tag.
väl hemma tog jag och linda fram våra nya jeans. en sax, en nål och ett rivjärn och vips så hade vi skapat en egen toutch på dem annars helt vanliga ljusa jeansen från cubus.
nu sitter vi här i sängen. det handlar bara om några enstaka minuter innan alla sover. dethär var våran sista oslokväll med våran lugg. imorgon sätter hos sig på planet hem mot sverige, skellefteå, byskebyn.
känns konstigt att en drar. en av några som blir något. fortfarande något men inte samma sak.
vi kommer att sakna henne, dig,

våren är här på riktigt nu

vädret var löjligt bra idag när jag gick iväg mot jobbet. solglasögon, jeansjacka, converse
jag blir så glad! våren är så välkommen och för att inte tala om sommaren. vilket glädjepiller solen är alltså. shit
sandra tog kanske vårpeppen till en snäppet för hög nivå när hon valde jeansshorts och barbent när hon gick ut genom dörren. som tur var insåg hon själv att det var lite överkurs men har man blekt håret och ser ut som en kyckling så måste man ju fixa så att folks blickar faller på något annat än skallen. det funkade tydligen
det är tisdag. 3 dagar kvar tills linda lämnar för skellefteå. ingen är glad. jävla pengabehov och jävla norge som inte kan ge flickstackarn nog med jobb. stina och amanda har jag kvar en månad till. tur det.

mitt senaste need

kornblå skor i mocka

hur långt kan man gå för ett läppstift?


idag jagade jag ett rosa. en sjuuuukt snygg rosafärg som jag efter ett jävla massa prövande hittade på mac. det var perfekt! bara en liten detalj som misstämde. jag såg ut som en hora
världens snyggaste färg och jag blev världens fulaste match. tydligen hade jag för mörk hy och skulle hålla mig till mörkare färger ansåg killen som hade mer smink än kissie. funderar på att blondera håret och bleka hela mig bara för att kunna köpa det. för fy fader så snyggt det var.

solen skiner i olso och jag förvånas över hur jävla bra saker är

hej! helgen har varit underbar med våran fina mamma. vi har myst, varit på marknad, operahuset, gått i solen, ätit mat,
umgåtts. efter att ha sagt hejdå till mami så avslutar vi självklart helgen med utgång på manolo och ja, det blev en kväll att minnas. jag och skåningen körde verkligen och fick uppleva både det ena och det andra. åkte för långt med trikken, kaxiga brudar med hatt, ouppskattad efterfest, bett i röven, missbruka kortet i baren, stekare, dans dans dans
idag var det måndag. linda drog upp oss tidigare än önskat och vi tryckte på lite smink för att sedan dra och käka pizzabuffe på peppes. stor cola, stor vann å en jävla massa pizza
sen drog vi vidare mot en skönt hängställe på akerbrygge. sol & skatekillar. undra vad som lockade mest? menar, det var kanske ingen slump att det var fler brudar än vi som var där? vi har tagit bilder, varit bakis, skrattat oss tårögda, shoppat, sjungit
nu är alla hemma i läggan. alla har någon slags konstig energi som är svår att tolka. dåliga skämt, asgarv från ingenstans, krig, mat, ingen hejd på något och inga gränser alls. konstigt men älskvärt.
nu ska jag gå in i köket och äta choklad. sen ryktas det om städning. vill inte.



mamma

det är fredag. det var nyss måndag? men jag klagar inte. en bra vecka som avslutas på allra bästa sätt. mamma sitter snart på planet och ikväll hämtar jag henne på jernis för att sen ha världens mysigaste helg.
vi hörs på söndag!
go helg allesammans

update

köper världens snyggaste armejacka till överaskande pris, strosar i solen med linda, går på antikaffärer och tittar på svindyra serviser och fotöljer som luktar 100 år, jobbar, säljer skor, köper skor, tränar, gör lunchlåda, jobbar över, springer till trikken, missar trikken, drar på ikea, äter gratis köttbullar, shoppar inget, köper choklad, åker hem, ritar på mig själv, sover.
& där har ni det jag sysslat med de två senaste dygnen.
imorgon är det torsdag. jobb och brudhäng på waynes innan jag somnar in till fredag och helg med världens bästa mamma.
tiden går fort och solen skiner!
vi hörs

jag har bestämt mig

nu behöver jag bara få tag i ett typsnitt, ett nummer och en tid.

klara färdiga gå

det luktar kyckling och curry över hela lägenheten. jag har varit igång igen. ikväll lyckades jag till min förvåning skrapa ihop till 3 matlådor istället för 2 när kycklingfileerna visade sig vara mycket större'än väntat. små saker som gör mycket
sen har jag och lindis varit på elixia och tränat lite. mest pratat. om shopping. det ämnet som nästan alltid kommer upp när det handlar om mig och lugg.
imorgon är det tisdag. tisdag som börjar på lökka med linda där jag troligtvis slår till på en efterlängtad armejacka från robot. kan även hända att jag ringer ett samtal till house of pain. I think its time

tror ni fattar vart jag vill komma

vill resa
vill tattuera mig pierca mig
vill gå till en skräddare och sy upp tusen plagg
vill ha råd med en fin lägga och slippa råttliv

jag hade en grym gårkväll


hej

sjukt mycket jag att börja tänka på morgondagens lunchlåda mitt i natten. men ja vad gör man. det är bara å steka! lax & ägg och hej bara så hälsosam man kan vara då.
idag har vi hängt på donken. besökt skattetaten och varit arga. tränat. spanat. krigat på nya h&m och gett upp efter 10 min. jobbat. deppat över snön
en helt vanlig torsdag i oslo.
helgen är sååå välkommen. fullproppad med trevliga saker också
jag mår bra!

helgen är kommen och ja vi ska dansa


jag hatar att spara

jag har ett sånt shoppingsug att det är löjligt. inte för att jag inte shoppat på länge ( tvärtom ) utan bara för att det är så jävla mycket snyggt överallt och att jag aldrig får nog. försöker tänka " i new york finns det säkert en ännu coolare" så fort jag hittar något. och ja, det är ju självklart så att det är mycket möjligt att det gör. om bara denna grymma resa kunde närma sig lite.
imorgon öppnar ett nytt h&m på bogstadveijen med 4 våningar. jag drar dit och hoppas på att allt är skitfult.

ett klick bort

letar fel för att hålla mig borta från köp knappen. dom svarta dragkedjorna kunde gärna varit röda. och ja,.. den svarta innebär gröt tills sommarn.

vi lever

jag har nackspärr. värk i hälarna. är trött i kroppen.
stina är sjukanmäld. linda trött och ont i halsen. amanda har känning.
vilket jävla gäng då.
annars har vi det ganska bra. elektikern har varit här & ja, HAN VAR SNYGG!, fixat jordfel & återkommer för att även ordna med festskadorna (mina axlar blev tusen kilo lättare). "menar ni att någon över 20 har gjort det här?" kläckte han ur sig när vi visade upp våran trasiga utebelysning. yes, det är sant. pinsamt men så sant.
jag har missat bussen, jobbat, varit på kickoff och käkat massa choklad, bytt mina skor till rätt storlek och tränat 2 pass plus powerwalk med linda. var det ångesten över "choklad på en veckodag" som satte eld i röven på mig mån tro?
nu ska jag iaf sova. tisdagen är över och onsdag är det som väntar! love it. onsdagspepp vet ni
föresten, det är kvinnodagen idag, & semmeltisdag. inte för att det spelar någon roll. jag har inte ätit nån semla och inte känt mig det minsta mer kvinnlig än någon annan dag. men bara för att, GRATTIS! jag älskar semlor och jag älskar att vara brud!

fagerborg installation AS

ringer runt, ringer upp, kopplas vidare, rings upp, väntar..
vuxenlivet innebär inte bara roliga saker. vi har jordfel i läggan sa brevet vi fick med posten. vad det innebar eller om eller hur vi skulle lösa det fanns ingen info om. längst ner fanns iaf ett nummer så den fövirrade svensken lyfte luren och sa precis som det var. "jag har fått ett brev där det står något om jordfel och jag fattar INGET"
klart han skrattade, men nu har vi iaf kommit ett steg längre och förhoppningsvis är felet fixat idag eller imorgon. har vi riktigt tur så är det till&med en snygg elektiker som knackar på. det lät så

kort sammanfattning av en jävla massa

i fredags tog vi fest till en helt ny nivå. i lördags hade vi världens bästa dag på stan där vi shoppade fräscha skor och njöt av vårsolen. lördag.på eftermiddagen gick vi runtvandring i lägenhetshuset och bad om ursäkt, grinade och fick en äldre man att göra samma sak. vi sörjde över våra lägenhetshusbelysningar som någon förstört och funderade hur tankegångarna går hos vissa människor som beter sig som idioter. vi samlar oss och drar och ser håkanhellström på sentrumscen.FETT. vi löper till trikken, missar den och får den sedan att stanna och plocka upp oss när vi visar hur innerligt lessna vi faktiskt blev och hur mycket vi hatade att frysa tills nästa skulle komma. (trikken stannar ALDRIG). vi dissade fest och åt mackor till film inlindade i täcken. söndag. vi drog iväg på BLÅ och kollade in marknaden, köpte smycken och drog vidare till lökka där mina efterlängtade pilotisar fanns. LYCKLIG
nu sitter vi här och har städat klart våran frukstansvärt äckliga lägenhet. häftigt hur mycket 60 pers kan skita ner på en kväll. viktor smsar, lisa smsar. jag slår på stay på max och jag och stina fattar ett beslut. vi bokar hurts ikväll. konsert nummer två denhär helgen och jag tvivlar på att jag kommer att ångra mig.
gentligen har jag inte råd. men för att få se stay live... ja, ni fattar ju
jag säger då det. vilken jävla helg
vi hörs imorgon. ny vecka, nya tag

GIRA

PJUUH! städningen är klar och det tog ungefär bara hela kvällen typ. fattar inte hur det kan bli så grisigt så fort.
nu är det iaf fint. mitt rum också. i någon vecka nu har man inte kunnat se mitt golv pga av alla kläder, påsar och grejer men nu är allt i sin ordning igen =) jordgloben står på sängbordet och ELLE tidningarna placerade brevid lite sådära obrytt som om det inte alls fanns någon tanke bakom.
klockan har passerat 12 och dagen vi alla väntat på är här! nu ska jag bara sova, öppna butiken, jobba, löpa hem, göra mig så snygg som det bara går & sen är jag redo för en kväll att minnas!
jag har lovat att ta det lungt med flaskan, dethär är för bra för att sabba =) 20årsfest, nu kör viii
och justde, ni som kommenterar på andra språk än svenska norska och engelska, jag skjönner ikke NÅ!
jag må vara smartare än vad jag ser ut men någonstans går även min gräns.
HADE

helgpepp

vilka dagar jag har framför mig alltså! imårrn äre torsdag och även om det kan vara en av veckans tråkigaste dagar så innebär det ju ändå en sjuk pepp inför vad som komma skall. nämligen fredag, lördag och självklart söndag!
tre lyckliga dagar proppfulla med trevligheter=)
idag har jag jobbat. en helt okej dag med min kära kollega johanna som jag så fint kallar henne trots att hon oftast kallar mig helmut. kanske ganska gulligt ändå? mitt livs första smeknamn som inte releteras till något bloggnamn eller mammakärleksnamn iaf så jag kanske borde glädjas åt detta.
vi har tagit bort ALLT salg nu och vi kan väl säga att känslan är obeskrivlig! sååååå skönt. detta innebär fräsch butik, fräscha vårnyheter överallt och lite mindre kaos och stressiga kunder. GÖTT
sen har jag tränat med mig själv. asdrygt och inte kul alls. sen ätit. nu sova
KRAM å sovgott

Acne

jag vill ha denhär västen. modellen dödar mig verkligen. HELT såld.

once you go black och sandra som önskar att hon vore en isbjörn

jag tycker att jag kör världens bästa rubrik och skulle kunna skratta åt den i evigheter medans ni inte fattar nånting alls.
det känns som söndag. självfallet blev det utgång igår efter asgod sushi, "snabba gester" (jag & anna kickade asss), karlstad och vin.
vi drog ut på manolo och sen vet jag inte. det slutade sjukt konstigt och måndagen började sjukt jobbigt. så kan man väl säga. morgonen var INTE god när jag löpte iväg mot trikken med en macka i varje hand som jag försökte äta samtidigt för att tjäna tid. men trots mitt dunkande huvud och ostabila kropp så kände jag ändå dendär feel good känslan som jag har rätt ofta nu för tiden. när man mitt i allt jobbigt hittar något helt sjukt värt. solen sken, gatorna bjöd på lite asfalt mitt i all slask och bygggubbarna skrek " gott med frukooooost?"
kanske världens jobbigaste dag på jobbet där en timme kändes som en minut och varje kund tycktes skrika istället för att prata.
klockan slog tillslut 18. myskväll hos syster med stina och sandra, chirre å film.
nu peppar vi träning, solarium, morötter och sömn framtills fredag då det smäller högre än nånsin.
klänningen hänger framför mig i detta nu och jag anser väl att det vore sjukt märkligt om det skulle misslyckas.
KRAM

RSS 2.0