Fix










pappa på besök i Oslo

myskväll & varma mackor blev våran fredagkväll. kärt återseende med kära pappa & en skön ledig helg. idag började jag med att stiga upp före alla andra & chockera med chokladplättar till frukost! det händer inte varje dag här i kollektivet kan jag lova. men har min sin favoritpappa på besök så får man ju faktiskt anstränga sig lite extra.
sen kapade jag pappas hockeyfrilla som han sparat sedan sist vi sågs. vi gled sedan ut på stan, köpte fräscha skjortor, fikade, blev kär i ännu en av carlings goa snubbar (en av oss), bråkade om paraplyet & provade skor.
vi drog även en sväng på ikea & shoppade ytterligare saker till mitt rum, blev stående i en trikk pga kollision med personbil, åkte taxi med en random & en massa möbler innan & tillslut så hamnade vi på olearys. jag pappa & lisa.
käkade burgare & hade sen myskväll med gråtkalas, ben&jerry & framtidsprat.
bra jobbig mysig kväll.
i love u guys!

nu ska jag sova. jacke flög precis in genom dörren & hade ingen aning om vart alle & erik var, knappt om vart han själv var. han hade styrt en brud på nationaltheatern & hans på målade mustasch hade kletats ut över hela ansiktet. love it!
hela oslo är utklädda & fulla ikväll utom jag. känns konstigt att inte vara en del av vimlet för en gångs skull!
sovgott 


inbrottstjuvar på collets?

inatt har jag sovit i leas säng, under samma täcke, båda livrädda som små kaninungar.
det var nämligen såhär. jag gick & la mig kring 1. vaknar sedan till av att portklockan ringer. det kan ha varit det läskigaste uppvaknandet jag varit med om. ni ska veta hur högt det ringer, & mitt i natten? när alla är hemma? en vardag? det första man tänkte var ju såklart att någon vill komma in & döda oss.
jag försökte koppla bort det & tänka på att det var nån snorunge som bara gått förbi & velat busa så jag somnade igen. ca 2 minuter senare ringer det igen, denna gång hårdare & längre. JAG FÅR PANIK! viskar på lea som nu också vaknat & är minst lika rädd som jag. det slår oss att vi inte ens låst vår ytterdörr så vi löper & gör det & tillbaka till sängarna igen. vi ligger & viskar med varann, försöker lugna oss & tänker ännu en gång. det är nog bara någon som jävlas, vi sover nu. återigen lägger vi oss till rätta men det dröjer inte länge innan vi hör att någon knackar på utanför fönstret. FATTAR NI?! VI DOG! jag kastar mig över till leas säng, kramas & ringer till killarna. NÅGON ÄR UTANFÖR FÖNSTRET!?!?!?
alle går upp & svarar i porttelefonen. det var någon som hade glömt nyckeln säger han & öppnar porten till denna någon. PJUUUUH tänker vi. samtidigt som vi känner att det är väldigt konstigt att knacka på någon främlings fönster bara för att man glömt sin nyckel in...
5 minuter senare. jag & lea tittar på varandra. "hörde du?!?!" JA! det var någon som tog i dörrhandtaget in till våran lägenhet. vi kan knappt andas & jag lovar att jag aldrig varit så rädd i hela mitt liv. någon minut senare hör vi det igen. någon tar i handtaget, långsamt & sådär diskret som om dom inte vill att vi ska höra det. vi ligger & trycker ett bra tag & bestämmer oss sedan för att somna..
TACK GUD FÖR ATT VI LÅSTE DÖRREN! annars hade denna någon alltså varit inne hos oss inatt.
jag är fortfarande skakis. men vi lever, så lugn mamma, du kan andas!
men shit var obehagligt. heeelt sjukt

nu är det iaf fredag & jag har just vaknat, käkat gröt & ska nu kleta på lite smink. jobb & sen myskväll hos lisa med DAD! vi har planerat te & scones, ost, philadelfia & marmelad! MUMS


ikväll leker vi hemmafru på collets


jag har just tagit ut plåt nummer två med misslyckade kladdmuffins. ni tänker säkert " men va, dom ser ju grymma ut?!"
jag vet!! det gör dom. men skenet bedrar. dom smakar väl helt okej för att vara vanliga chokladmuffins men ordet kladd tappar helt sin betydelse om jag ska kalla dom för det. dom är nämligen inte kladdiga. inte ett dugg. jag förstår ingenting. jag är ju GRYM på att göra världens godaste kladdigaste kladdmuffins?
jag har även gjort ugnspannkaka ikväll. den blev också heeelt fucked upp. inte sådär fin & fluffig som hemma utan platt & rätt hård. det måste bero på våran värdelösa ugn. jag menar, hur kass kan ja va?
men jag är glad ändå. det luktar bak i hela läggan & värmen från ugnen gör att vi slipper frysa!

annars då. jag steg upp tidigt för att hinna med lite ärenden på kära karl johan. skinnbraller & stickad grå assnygg tröja, CHECK! jobbet gick finemang & kickoff med info om skopleje & tilltugg var ju inte heller några problem.
nu ska jag skura mitt golv för tusonde gången för att alla spår av målarfärg ska försvinna. tänk om pappa hade en aning om hur mycket jag slavade för att ha det fint tills han kommer imorgon hihi =)
fredag imårrn!! craaaaaazy. förstår inte. har snart vant mig vid att det är fredag hela tiden. man hinner knappt andas så är det helg igen? i like iiiiit
morgonen börjar med dusch för att sen låta håret torka medans jag löper runt & städar & fixar mig. jobb till 19 & sen hämta pappa på city!
HÖÖRES
(L)


måndag blev onsdag och snart är det helg!

skrev just en statusuppdatering där jag berättade om mina lediga måndag. vänner uppmärksammar snart att det inte helt var i sin ordning & jag blir påmind ännu en gång om att oslo gör mig knasig i huvudet. på ett bra sätt. 
jag har strosat runt på stan hela dagen. i regnet. vääärldens deppigaste gråa regniga väder har det varit. en egentligen perfekt dag att hänga runt i butiker utan att få dåligt samvete över att man borde ha varit ute & fångat solsken. det finns så sjuuukt mycket snyggt inne nu att man blir helt galen. iaf jag. speciellt när kontot visar 44,56 kr. trots det så drar jag ut på stan & provar allt som kommer i min väg, hänger av hälften & intalar mig själv att jag kan hämta ut alla dessa plagg imorgon...

krigade runt fram mot 18 då jag kände att jag fått nog. kvällen hade jag tänkt tillbringa på ikea för att inhandla lite mer grejer till rummet. ensammare än någonsin stod jag på jernbanetorget & försökte desperat få tag i en vän så att jag slapp åka dit ensam.
"skit i möblerna och kom hit och käka kycklingwook" ploppade plötsligt upp i mobilen & vilket avgjorde att ikea fick vänta. vem tackar nej till lagad middag lixom? så jag tog trikken till adamstuen där det blev middag & soffhäng med danne & jakob. perfekt!
nu är det läggdags för fröken andersson. imorgon är det jobb som till 19 & sen kickoff vidare till 21.
SNAKKES

finaly!



svett, tårar, tid, pengar.
rött blev vitt & se så fint det blev!!

back on the road again

ett litet sms imorse avgjorde att det skulle bli en bra dag. det blev det! jobbet gick fint & strax efter jag slutat så möttes jag, lina & lisa upp för att spendera kvällen på IKEA. vi shoppade, fikade, skrattade & hade det allmänt mysigt. välbehövligt tjejhäng!
nu är jag hemma, med en ynka ikea kasse med mig. har kikat ut en massa saker som jag tänkte dra & köpa imorgon men var tvungen att tänka lite till först. mäta & planera så att det blir som jag tänkt mig =)
imorgon är det onsdag & jag är FRI! WOHOO
känns helt sjuuuuukt skönt ska ni veta. jag ska trots att jag är ledig stiga upp tidigt för att måla fönstret ett sista varv. sen blir det stan för att kolla lite snyggt, ikea, häng & fix i rummet!
SOVGOTT


en tung måndag

sitter och är irriterad, frustrerad, förvirrad, ledsen, glad
försöker fånga mina känslor som bara flyger omkring för att kunna se närmare och förstå vad dom egentligen betyder
vet inte vad jag känner, vill, eller borde.
försöker intala mig själv att jag inte bryr mig, inte ett dugg. men det gör jag. det går inte lura sig själv
jag antar att allting man gör har en mening & det som händer sker av en anledning och hur det än känns för stunden så kommer det att bli bra i slutändan.

ikväll har jag & lisa varit på elexia där tanken var att vi skulle träna. det blev mest prat. bra det med
sen har jag käkat biffar som mamma hade skickat från sverige. min fina mamma 
imorgon är det jobb som vanligt. sen tror jag att jag ska måla mitt fönster så att jag kan börja ställa in möblerna & bosätta mig i mitt egna rum igen. även om leas närhet är himla mysig
måste på ikea också, hänga med danne,träna, skicka vykort till sverige, göra pannkaka innan äggen ruttnar. uhh...
sovgott


käftsmäll

ibland får man tillbaka. dethär är första gången i oslo som jag inte känner att allt är kung & precis som det ska vara. första dagen som jag inte kan säga att det är en bra dag
ibland måste man väl ha motgångar också. det löser sig
nu drar jag iväg för att sälja skor. hoppas på goa kunder som gör det lättare att vara tvungen att le

det var fest igår!



gårkvällen var kung med en fullproppad lägenhet med glädje, musik, ballonger & människor. 
Idag har jag mått röv. var förbi lisa & hängde med några, åt lite tårta & snackade & nu sitter jag här. har just käkat pizza med svensk bea & försöker bearbeta klumpen i magen som jag dragits med hela dagen. dumma dumma jag. ibland tänker jag fan inte längre än näsan räcker...
nu ska jag tvätta mina sockar så att jag har några att ha på mig imårrn, sen ska jag sova i världens kallaste säng. som vanligt räddar tjocka tröjor, byxor & tofflor
sovgott


kalas

HEEEEj va de går här i Oslo. jag hinner knappt med mig själv. jag & johanna förundrades idag över att det var fredag IGEN!?
vi hade ju inflyttningsfest, personalfest, började måla rummet & allt dedär igår? men nej, tydligen så var det en hel vecka sedan. jag fattar ingenting. men jag gillar det. gillar när det går fort för då hinner man aldrig vara uttråkad & det enda man har tid att fokusera på är att ha roligt, minnas & peppa inför roliga saker. det är det vi gör hela tiden. peppar alltså.

aja. tänkte egentligen bara skriva att jag är glad. som nästan alltid. jobbet idag gick fiiiint med bra snitt & go fredagsstämning. jag anser att mitt jobb är livsfarligt. på riktigt. förstår inte hur jag kunde utsätta mig för detta & förstår inte heller hur jag ska klara mig igenom det. döfräscha nyheter varje vecka & en emma som inte vet vad ordet nej innebär är ingen bra match. NÅJANÅJA. värre saker har väl hänt än att man fått hem ett par skor för mycket ikke sant? 
nu äre läggdags efter en kväll hos födelsedagsbarn nummer 1 & 2. lisa & daniel. det blev inge fest. bara gräddtårta, vin & mys! gött det med 
imårrn däremot är det party för fulla muggar med tema FÄRG. jag ska köra igenom min allt för svarta garderob och försöka finna något som kan passa. kan hända att jag blir tvungen att göra en riktigt dålig matchning utan någon som hellst tanke men är det tema så är det.
men först jobb. lördag & galna brudar som törstar efter skor! TJIHOO
hörs

I FUCKING MADE IT

WIHOOOO! MITT RUM ÄR VITT, VITT, VITT!! kan ni fatta :D?? shiiit va skönt det känns. även jag är vit. men sjukt glad & sjukt impad av mig själv. som jag har slavat...
ja, det lyser igenom lite rosa här & var om man tittar noga.
& ja, fönstret behöver ett varv till. MEN, det är vitt.
målade hela kvällen fram tills halv 1 igår, svettades, kämpade, skrapade burkarna & tillslut så hade jag lappat ihop hela rummet. 4 burkar är nu tomma & jag vägrar att köpa en till så nu får det fan vara bra! inte perfekt, men bra.
jag är så glad!

& föresten. det är inte bara mitt vita rum som gör denhär dagen så sjukt bra. det är världens bästa tjejes födelsedag!!!
GRATTIS KÄRA DU!
imårrn kör vi som om det var vår livs sista kväll & jag förväntar mig tårta!!


handywoman


har just stoppat penslarna i plast, tryckt igen den tomma färgburken nummer 2 & släckt lampan i mitt flammiga rosa-vita rum. jag har ingen aning om hur en grundmålad före detta röd vägg ska se ut men jag kan knappast tro att min skulle kunna delta i någon tävling direkt. shiiit vad jag har krigat ikväll. är helt slut! ensam är stark kan ju vara världens sämsta uttryck!! målning är tyngre, tråkigare, dyrare & mer tidskrävande än vad jag någonsin kunnat ana. det är något jag lärt mig av denhär erfarenheten! men blir det bara snyggt så är jag gla för då var det ju mödan värt =)

imorgon börjar jag kl 1. detta kunde innebära att jag tar mig en välförtjänt skön sovmorgon, sminkar mig & strosar lungt till jobbet pigg som en nöttjärna. men icket! imorgon är det jag som ställer väckaren förbjudet tidigt för att fortsätta fighten i mitt rum. fönstret ska målas innan jobbet hade jag tänkt. ska jag hinna? det återstår att se!!!
vi hörs imorgonkära ni
love

godmorgon från collets

HEJHEJ! tvingade mig upp tidigare än vanligt för att hinna koka ägg & dra iväg till färgbutiken. pungade ut ytterligare 600 mot min vilja & kände att blir det inte vitt nu då jääääävlar. förlåt mamma. jag lovade att sluta svära i bloggen. det är bara så svårt att sluta helt, får lixom inte ihop meningarna lika bra om jag tar bort de fula orden. rom bygdes inte på en natt eller hur? jag blir bättre, sakta men säkert.

jag har även förberett inför målningen ikväll så att vi, när jag slutar kl 7, ska kunna köra igång direkt utan massa småfix som tar 1000 år. jag har skruvat loss garderoben från väggen med en bordskniv. kan vara det jobbigaste jag gjort. vad sägs om att köpa en skruvmejsel? kanske nästa månad. det är kanske prio 26 just nu
garderoben är alltså lös nu så ikväll målar vi hela varvet med grunden & förhoppningsvis hinner vi starta på varv nummer 2 & eventuellt fönstret!! jag är taggad ! hoppas kära daniel & lisa är det också. just nu är dom lyckligt ovetande om att dom ens ska delta.  shhhhh

nu OFF TO WORK! sälja sko, pleje pleje pleje, SMILE MASSE MASSE


londontickeeeet

kollar mina babes bloggar. dom strosar omkring i london på mysiga marknader & fyndar för småpengar. här finns det också miljoner med schysta 2handbutiker & marknader med vackra ting. skillnaden är bara att man inte fyndar här. jag är så avundsjuk på det. dyra dyra oslo. igår var jag förbi en liten 2handbutik i närheten där vi bor. SHIT vilka grejer alltså. hittade en grym konjaksfärgad mockajacka, en ascool militärkavaj & en skinnjacka med leopardfoder att döda för.
men skulle jag få någon avdom för under 1000lappen? näherru. det saknar jag i denhär staden. att kunna shoppa & fynda och inte känna sig rånad för att få hem något fint.
jag tror bestämt att jag snart ska boka en resa för att att göra kanske världens bästa kombo. shopping & kramar?
miss you


sitter & förvånas över hur lungt det är i lägenheten och över att jag faktiskt har tid att tänka på annat än allt som bara är

jobb-käk-skynda till färgbutiken för att köpa mer färg- löpa tillbaka lika fort för att butiken var stängd- måla av den färgen jag har med syster-få en höstbukett av syster- käka körsbäsrstomater

har just satt mig till rätta i en av våra fula blå fotöljer. krypit in i en fleecefilt för att försöka komma undan kylan här inne i lägenheten. sjukt kallt är det. ändå möts jag varje eftermiddag av att elementet är nedskruvat till 20 grader. jag som skruvat upp det till 30 kvällen innan? tror bestämt att någon försöker snåla här. spara pengar kanske? lägg märke till att jag skrev elementet också, inte elementen. vi har nämligen bara ett enda fungerande element här inne & om rykterna stämmer så bor vi på 180 kvm. så ni fattar ju att det inte är någon bastu direkt
måste ringa värden & ordna upp dethär.

alla är inne på sina rum & jag är ensam i vardagsrummet. förvånas över att jag har en lugn stund för mig själv.. sitter & tänker på hemma. lilla skell. det ryktas om att det har snöat? det låter ju helt sjukt. det är när man hör sånna saker som man kan få lite hemlängtan. hemlängtan till den lilla hålan som jag så länge längtat bort ifrån? misstolka mig inte, allt är kung här & jag vill inte vara någon annastans men det är ju alltid något visst med sin hemstad. det blir mysigt att komma hem vid jul! träffa alla, fira jul, annandagen, gå på stan där man kan gatustenarna utantill & åka ut till boviken & gosa med världens finaste hästar.


det är så typiskt mig..

jag kliver in i färgbutiken, fast besluten om att inte spendera ett öre mer än nödvändigt. 10 minuter senare står jag utanför & tittar ner på mina händer som håller i grejer för cirkus 1100 norska kroner. FUCK tänker jag. varför var det nu igen jag behövde alla dessa ting?
tydligen så var det sjukt stor skillnad på de olika färgerna & att köpa 7 st olika penslar verkade för stunden som världens bästa ide. så jag lysstnade på de kloka gubbarna & drog fram kortet.
väl ute ur butiken kände jag mig rånad. samtidigt väldigt glad över tanken på att mitt rum snart skulle sjuuukt snyggt efter en omgång med alla dessa dyra färger & redskap =)
NÅJA. nu har jag iaf målat halva rummet med grundfärgen. & hur tror ni det går? jodå, alldels utmärkt. föutom en liten detalj.. FÄRGEN RÄCKER INTE. haha.. det är ju bara sjukt
så imårrn är det jag som går tillbaka till de kloka gubbarna som inte ens kunde beräkna färgen rätt & köper med mig en burk till. SÅ GÄRNA SÅ! här sitter det inte i plånkan ska ni veta !!!!!
nu ska jag iaf traska isäng. sover hos lea inatt så att jag slipper andas målafärg. KOS

HEJ KÄRA!

jag har inte dött, inte flytt landet, bytt hårfärg eller identitet. allt är som vanligt. jag har helt enkelt bara haft mycket för mig. den största anledningen till att jag inte hört av mig är väl för att vi inte haft något internet i lägenheten?
hursomhellst. här har ni mig igen. måndag den 18 oktober, & vi har äntligen fått igång våra kära datorer. YES! så nu är jag back in business.
sitter & chattar med kära vänner, äter frukost & försöker att pussla ihop min dag. igår gick jag & la mig 10 över 8. skrattade åt mig själv men det behövdes kan jag lova. shiiit vad det tar på att leva livet. för det är det jag gör här borta, i oslo, världens kanske regningaste & mysigaste stad.
de två senaste veckorna har varit helt upp & ner & jag har inte haft någon ordning eller koll alls. men nu börjar det ordna upp sig & jag ser att mitt liv börjar sakta men säkert få lite rutiner. men inte för mycket såklart, det är ju fortfarande oslo.
vi har iaf flyttat in i lägenheten, varit på ikea för många gånger, haft inflyttningsfest, bränt pengar, ätit gemensam middag & känt "fan vad bra dethär är & kommer att bli".
jag älskar att det står namn på våran mat i kylen, att vi har en dörrklocka som heter "wutang", att vi har en "mina vänner"-bok som alla besökare lämnar spår i, att vi har världens största kök där man kan sitta & softa på köksbänkarna utan några som hellst problem med att benen hamnar utanför, att vi bär sängar & soffor över hela oslo & får alla människor att skratta, att det står hångel på våran vardagsrumsvägg, att alla våra sängar mer eller mindre är trasiga, att våra soffor är blå & våra väggar är gula & att hela lägenheten skriver "partysvenskaaaaar"... ja, listan går att göra lång.
allt är sååååå bra här, verkligen.

idag är det somsagt måndag. jag tvingar migg upp ur min säng för att göra ännu en dag på mitt kära jobb, nilson, som förövrigt är så jävla bra & tjejerna jag jobbar med hur softa som hellst.
det slår mig att jag inte har en aning om vilken tid jag börjar & slår en pling för att ta reda på saken. får veta att jag blandat ihop veckorna & att jag råkar vara FRI idag. SKÖÖÖÖNT tänker jag som knappt har någon röst & inte ens har gjort ett försök till att öppna ögonen. samtidigt som jag känner att allt blev himla jobbigt eftersom min plan egentligen var att vara ledig onsdag denhär veckan för att då måla mitt rum vitt. nu ändras ju allting & eftersom det är idag jag 'ärledig så innebär det också att det är idag jag förvandlar mitt rum. jag har inga penslar, inga rollers, inget att täcka golvet med & framförallt, INGEN MÅLARFÄRG.
så nu ska jag dra på mig nå kläder, löpa ut i stan på jakt efter en färgbutik som jag inte har nån aning om vart den kan finnas. men det löser sig, efter ett antal fel vägbeskrivningar & några timmars gående för gäves så hamnar man rätt. så har det iaf varit hittills.
så HAADE på ett tag så hörs vi senare idag =)

jag lever

det är sant!
även om mitt liv är ett stort jävla kaos just nu och allt är upp & ner. flyger fram & tillbaka mellan glädje & ilska, hemlös & lägenhet, trött, less, astaggad. jag har ingen koll på datum, tid eller dagar, ingen koll på ekonomi & planerar inte en grej. gör saker precis hela tiden & hinner just så pass att andas.
jag missar amandas födelsedag, jobbar röven av mig, försöker styra upp lägenheten, tänka, handla, leva.
då vet ni!
vi har flyttat in på collettsgate 9 b, har en dörrknapp med namnet "wu-tang" & knallgula väggar. jag trivs som aldrig förr & älskar att jag har mitt egna rum, med min egna garderob. jobbet går kanon, jag köper för många skor & jobbar med gullliga tjejer.
imorgon är det söndag & jag är ledig. i cant believe it
troligtvis kommer dagen att fyllas med fix till lägenheten.
igår var det fest på colletsgate, golvhäng, lakritsshots, kaos, vrickade fötter, bottappade vänner ikl mig själv, barhäng efter stängning, mys. idag var det en helvettes dag på jobbet med miljoner kunder som inte förstår hur man ställer tillbaka skorna på hyllorna. jag valde klackar lördagen i ära & ångrar mig väl mer än någonsin såhär i efterhand.
jag är heeelt död. ikväll ska jag käka chips eller kladdkaka. sen sovasovasova
vilket inlägg va..
vi snakkes

gött

sitter & pustar ut efter dagen, äter svensk mörk choklad, avocado med grillkrydda & supergott te, lysstnar på spotify & kollar ikea.
missförstånd på missförstånd, ändringar & tillslut så har vi våran lägenhet, imorgon, kl 12! jag drar & skriver på kontraktet, lämnar över ca 100 svenska riksdaler?!, jobbar till 19 & sen blir det Ikea med hela gänget & SEN, sen ska vi till läggan & mysa. göra oss så hemmastadda som vi kan med uppblåsbara madrasser & ytterst få saker. men det kommer bli bra bara vi får lite tid på oss. sååå bra.
idag skulle jag egentligen ha varit ledig men Nilsson ringde imorse & min dag fylldes istället med jobb. dom ställer höga krav på oss här i stan, idag var jag själv i butiken i slutet av dagen & fick även stänga på egen hand. trots att jag bara jobbat någon ynka dag & knappt lärt mig något alls? hoppas butiken står kvar imorgon hehe
vi hörs sen, nån gång, vet inte när för vi lär ju knappast ha någon internetanslutning i nya lägenheten.
men den som väntar på nå gott

jag saknar er världens finaste föräldrar


och folk tycker att brandmän har ett farligt yrke?







.

helgen börjar gå mot sitt slut & jag kan väl säga att jag ännu en gång är känner mig rätt nöjd. även om gårkvällens vinglas var för stora & att kvällen bara kommer att räknas som en lördag utan detaljer. idag har jag bara strosat runt i lägenheten. städat undan efter festligheterna & passade på att slå på stort med sopning & skurning när jag ändå var i farten. hoppas dom märker något när dom kommer hem. annars var det ju sjukt ovärt.
måndag imorgon då & inte vilken måndag som hellst. måndag den 4 vilket innebär att vi får flytta in på Bislett i våran palats. dock så verkar hyresvärden ha beslutsångest av något slag & pratar om att det kan hända att vi måste vänta till tisdag. men vi är iaf inställda på imorgon & håler alla tummar vi har att det ska gå som planerat. & gör det de så är det jag som åker raka vägen till IKEA & går lös som en galning. 
jag längtar så fruktansvärt mycket efter mitt rum ska ni veta. guuuuu va ja ska göra fint. jag har börjat trixa med en bildvägg. kommer bli grymt. sen vitt, vitt, vitt. världens finaste sopkorg, överkast, galgar, skohylla, klädhängare
sen så lever jag drömmen!
nu ska jag dricka smoothie nummer 2 för dagen & sen slockna på soffan.
hörs imårrn! FRI MÅNDAG WEHOO


fjädrar från H&M


en liten förfest som idag verkade som en stor






BRA LÖRDAG!

KICKADE AAAASSS idag på jobbet. pga sjuka kollegor så fick jag & johanna klara butiken på egen hand & jag som inte ens hade prövat kassan än var ju gode nervös kan jag lova.  men istället för att jag var sämst & att allt gick åt fan så var jag bääääst & allt gick FIIINT! jag var sååå glad när jag gick ut från butiken. det känns som jag kommer lära mig allt snabbt & med sköna tjejer, trevliga kunder, snygga skor & personalrabatt kan ju inte detta bli annat än succe? :D WIIE
väl hemma så går strömmen & emma som var sååååå taggad på fest dör, liksom allt annat i lägenheten. ser inget & ingenting funkar. min mobil dör & jag börjar tappa hoppet om en bra kväll helt & hållet. tillslut trycker jag på den svarta stora knappen i proppskåpet som jag gruvat mig för att röra i 1,5 timme, tänker - det kan ju fan inte bli värre iaf? & vad händer tror ni? JO, allt börjar fungera & lägenheten blir ljus igen.
så ni fattar ju vart jag vill komma. EMMA är på G igen & so high on life att det fan inte är sant.
IKVÄLL FIRAR VI ALLT
YEEEEE

myskväll

tack för denhär tiden Timian! nu ger jag mig 100% till Nilson/Din sko.
jobbade förmiddag på Nilson idag, köpte nya boots, löpte ikapp trikken för att sedan missa bussen för att ta nästa & byta av sis på Timian. väl hemma gick jag & handlade mat, gjorde tacos & kröp ner i världens största duntäcke i soffan. dethär är första gången på hela oslovistelsen som jag inte har någon annan människa i samma rum. förutom på toan.
jag sitter i trosor & linne, käkar chips & lyssnar på musik. ibland är det skönt att vara ensam!

& juste, hej  mamma! förlåt att jag inte ringer upp men jag är en busywoman nu. herregud! vi pratar imårrn eller nå. jag vet, kunde ha skrivit dehär på sms istället för till hela världen men jag orkar verkligen inte radera sms från inkorgen för att kunna skicka ett nytt.
vi snakkkkes


RSS 2.0