dricker öl som om det vore vatten, åker taxi som om det vore gratis och dansar som om ingen tittar


fredagkvällen var grym med förfest på svenska föreningen (som förövrigt inte alls är grisit utan asmysigt med massa sköna dudes så håll käften uppdrag granskning och ta er i röven ), taxi och utgång på stardust. stardust var ett litet hak breve strippklubben lamour där vi blev noggrant visiterade och fick våra väskor igenomsökta innan vi fick komma in. vi hade SVINBALL! dansade som bara vi gör till grym musik framförd av någon märklig halvmexikansk dj och fick (som stina hade uttryckt det) storhets i baren. drinkar e gott, cider billigt och shottar e roligt. efterfest på olika håll, en timmes sömn, taxi i stess och jobb på det.
igår hade vi myskväll och imorse vaknade jag upp hemma hos lisa och daniel utan lisa och daniel. dom har uppenbarligen missat hela grejen med att "alla älskar slask och vinter" och därför tagit sitt pick och pack och dragit till milano i några dagar. värme, ny stad, shopping, god mat, fotboll, mys. VADÅ?
jag har just tryckt en filtallrik och ska nu stoppa in en tvätt och städa lite. är man lägenhetsvakt så ingår det såklart att hålla lite ordning.
skypade just med hanna och plötsligt hade vi bokat in festligheter ikväll. karlstadsbor och söndagspriser på manolo.
det är söndag, det är nya människor, det är impuls. jag älskar det!
LATER

20 och ett år lyckligare!

tusen tusen tack för alla fina gratutationer igår! dagen började helt fantastiskt mysigt med tårta på sängen och skönsång, fortsatte med mys och softande framtills kvällen då tjejerna bjöd på trerätters. killarna upträdde med sång och gitarrspel och sen kom även viktor lisa å daniel för att fira. mera tårta, presenter å kärlek.
en efter en droppade av kalaset och tillslut var det bara tre tappra krigare kvar som bestämde sig för att äventyra den febriga 20åringens liv lite extra. mer behöver vi inte säga om varken kvällen eller natten eller morgonen. vissa saker mår man bättre av att inte veta helt enkelt.
jag hade iaf mitt livs bästa födelsedag, helt klart! och jag är så tacksam över alla underbara människor jag har omkring mig! kan inte ens föreställa mig hur det skulle vara utan er. ni är det bästa jag vet!
justja, höll på att glömma berätta om tjejernas present. en rosa lavalampa.
ni känner mig för väl skruttungar

då var man norsk igen

tillbaka på norsk mark efter en supermysig helg hemma.
sjävklart så gav sverige mig ( som sist ) en fet förkylning som avskedspresent så jag kan väl säga att flygresan igår var mitt livs jobbigaste. svinkul att behöva löpa mellan terminalerna pga försening av planet när man är så sliten att ligga ner är nog jobbigt.
aja. jag kom iaf fram och blev uppmött av två av mina sambos på jernis. vi pantade burkar och köpte toapappaer innan vi hoppade på bussen till colletts. satt uppe på köksgolvet och pratade och skrattade ett bra tag innan vi gav upp för sängen.

idag är det tisdag. hemma från jobbet för att inte göra resten av oslos skofantaster sjuka. som tur är så är stina också ledig så jag slipper vara ensam.


jag går med huva och halsduken högt uppdragen

genar genom lindex för att slippa passera ica påväg till hm.
samma människor. samma hus. samma affärer. samma samma samma


got to love u man


mina sambos går lös i mitt lilla krypin.
saknar er hjärtan

föräldrar impulsbokar hem sina döttrar över helgen

skellefteå

mitt i prick


alla hjärtans dag på colletts med världens finaste


valentines day

och självklart kör vi röda läppar, kärlekens dag till ära

idag var det morsdag i norge

kanske världens finaste bild, på världens finaste mammor

vi lever hårt

flyger upp ur sängen. frukost på bussen och sminkning på jobbet för att hinna öppna butiken i tid. lisa missade sin hållplats pga att hon slocknade och viktor försov sig och kom försent.
igår var grymt och idag känns det som att jag blivit kastad in i en stenvägg. tvåmannaefterfest och 50 minuters sömn resulterade i världens tröttaste expidit som gömde sig på lagret hela dagen.
jag är sådär trött att man nästan inte känner att man är trött. klämmer mig i bussdörrar, snubblar på mig själv ovh blottar brösten framför kunder.
shit
ikväll är det fest här i läggan. undra om man kommer undan?

jävla lunchlådestress

jag skar just av halva fingret med morotsskalaren. ASSKÖNT

två gröttallrikar och silverfiskar

sitter och äter frulle. leverpastejmacka och två gröttallrikar. anledningen till varför jag har två tallrikar är inte pga att jag är hungrig utan eftersom att alla stora djuptallrikar är smutsiga. därför tog jag två små.
jag är en såndär person som kastar besticken i diskmaskinen för att undvika kontakt med de andra skitiga besticken. därför finns det inte på världskartan att jag ställer mig och diskar någon annans skitiga tallrik. då äter jag hellre ur en kopp.
vi har även fått tillökning här i kollektivet. igen. silverfiskar denna gång. jag tyckte att det lät trevligt till en början men när stina förklarat vad det innebar ville jag mest bara spy. dom har bosatt sig i badrummet och lever på fukt och gamla hårrester.
jag dör. vi är härmed världens äckligaste kollektiv

oslo är vitt igen

blir väckt av ett burrande så högt att jag trodde hela lägenheten höll på att rasa. tittade ut och ser att nån dude sitter på marken och slipar på någon form av skiva. försöker somna om men utan framsteg. det snöar hejvillt ute. jag försöker att förtränga hur mycket jag hatar det och försöker hitta det fina med det hela. mysigt kvällstid om man är innomhus. det är det enda positiva jag kommer på. jag vill ha vår. så är det bara
jag vill vara barbent. ha converse. sitta i gräset. cykla.
igår hade vi mexikansk middag hos lisa. viktor ordnade. svingott!
idag blir det jobb med min kära kollega johanna lindvall. ikväll träning och jag är för ovanlighetens skull SVINtaggad. imårrn äre fredag! fattar ni, fredag?! det innebär förstår dans. peppapeppa

god jävla morgon vare va

krigar mig upp ur sängen. känner att det är en riktigt tung morgon. nivet när minsta lilla grej som inte går som planerat känns som jordens undergång. som tex när man trasslar på sig en för tajt bh och ena bandet sprättar lös bak. man tänker bara. nej, nej, nej, DET HÄNDER INTE VA ? gröten bränner fast i pannan och tightsen visar sig vara håliga, (när man redan tagit på sig dom...)
pappa skickar ett sms till sina "älsklingar" och upplyser om att det visas ett program ikväll på tvåan som handlar om svenska ungdomar som utnyttjas i norge. någon som vill att vi ska komma hem eller?
nu ska jag pallra mig ut. det ryktas om att bikboks heta skärp som just kommit in åker på däng av ett liknande från zara. därför måste jag såklart dit för att kolla in detta.
jobb till 19 och sen tar jag mitt feta munnsår och åker in mot stan för att sällskapa.
mexikansk minestonesoppa och nachos a la' vickan
grymt

jag som alltid undrat hur det känns att ha siliconläppar

nu vet jag! svullet, irriterande
snön har även kommit till stan. igen, måste man väl säga. våren kom och gav oss alla en försmak och iaf jag hade gärna velat att den stannade kvar. icket. det är bara att inse att det fortfarande är februari. så lätt kommer vi inte undan
vinterjackan på

urval från helgen


mondaymorning

måndag morgon. pratar med daniel. äter fullkornsgröt.
det är lungt i läggan. typiskt måndagar. söndagar är det som bäst här hemma. då har alla någon slags energi som är så jävla skönt störd. vi jagar varandra med ballonger och ballanserar köttfärs på huvudet, blottar oss och skriker. nivet, såndär helt vanlig söndags-lite bakis- övertrött- stämmning.
i love it
nu ska jag gå in i mitt stökiga rum och fixa någon form av klädsel för dagen. vårjacka/vinterjacka är mitt största dilemma på mornarna. ja, hör och häpna, det går faktiskt ha vårjacka här i oslo nu! hemma i skell ryktas det vara en jävla massa snö? era stackare
ikväll ska jag och linda dansa ragga.  SVINBALL
snakkes efter

helgen

lördagen blev 2hand, cafe och mysigt hockeyhäng hos vickan med skellefteå. middag på fridays och film hos lisa.
idag är det söndag. birkelunden leverarade sämre än någonsin men vi hittade annat mysigt att sysselsätta oss med. ramlade in på något ställe med designgrejer och hittade ett soft cafe.
nu har vi vinkat pappa hejdå för denhär gången. tack för en mysig helg!
killarna har dragit iväg till viktor för att se nån match. dvs, brudhäng i wutangkollektivet. uppdatering från gårdagen. vem strulade med vem och varför dansade någon runt i en lägenhet naken och drack champagne?
jag och linda ska iväg och träna och ikväll blir det städ om allt går som planerat.
ny vecka imårrn, helgen kan gärna komma fort!

uppvaknanden, att växa upp, inse och ta beslut

sitter i lisas soffa och väntar på att min halva familj ska bli klara för stan.
vi har just käkat frunch. chokladplättar å mackor med svensk leverpastej. gött

jag occh pappa sitter och pratar om livet. kommer in på min tatuering. jag har grubblat länge nu på vad det ska vara, vad det ska stå, om det ska vara en symbol eller en text. vad det kommer att vara relaterat till har jag aldrig grubblat över, det har jag vetat hela tiden. jag kommer att fortsätta att fundera tills jag kommer på något som får mig att sluta fundera. då vet jag att det är rätt. det kommer bli grymt !
jag är så glad att pappa är här!
massa kärlek till mamma som hade velat vara här med oss, snart är det din tur bästa

älskade torsdag

torsdagar är sånna dagar som trots att dom oftast inte innebär annat än vanliga saker som jobb och träning är sjukt peppande!
solen sken när jag och stina vandrade iväg mot bogstadveijen. i nya levis och med träningsbagen på axeln.
jag köpte en fräsch skinnpaj med knytning på sidorna. tyckte att min jacksamling behövde ökas på lite och när den också var på rea så kunde jag inte hålla kortet borta. fräsch!
om jag inte vore så förbannat lat så skulle jag snöra upp massa shopping och annat snyggt här i bloggen. kanske är något jag borde börja med? jag vet inte.
förutom min och johannas nära dödenupplevelse så gick torsdag på jobbet bra. stängning 19 och direkt till elixia med lindis! JAG HAR FÅTT EN NY TRÄNINGSKOMPIS! jag är så glad =)
vi nästan dansade fram på bandet. tänk så mycket lättare och roligare jobbiga saker blir när man har sällskap!
vi avslutade med att gå svettiga på oslo city å kolla lite clothes.
nu ska jag sova
imårrn äre fredag & pappa kommer till oslo! wihoooo
det innebär att det troligtvis blir en tyst helg här på bloggen!
håll ut!

om regn smälter snö så älskar jag att det regnar

jag har just varit ute på en halkig och VÄLDIGT blöt promenad med fröken lugg.
vi har pratat om livet, framtiden, planer, nuet. ja, allt som är aktuellt att tänka på för en tjej på 19 barre.
trots att jag känner att jag har ett helt liv på mig att göra saker så känner jag ändå en viss stress. stress över att något ska hända så att jag inte hinner eller blir tvingad att avstå från saker. stress över att inte kunna spara ihop pengar så att jag har råd med allting.
jag vill så mycket att det är sjuuuuukt. och nu kommer jag inte att kunna sova

"att shoppa är en sport"

jag googlar new york, shopping, tips , secondhand. det finns så många sidor att man blir yr.
den 22 april om jag inte har världens sämsta minne ( menar, detta datum borde vara som inristat i skallen )
så sitter jag på ett plan mot NEW YORK FUCKING CITY. med mig har jag världens bästa familj.
jag har börjat förstå nu att det inte kommer bli någon lek. världens lyckligaste emma och en jakt utan dess like.
jag tänker SHOPPING medans resten av la familia mest ser framemot sevärdheterna.
missförstå mig inte, vill självklart se allt som går att se i staden men shoppingen är den biten som redan nu ger mig rysningar.
JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP

hänger kvar vid datorn på grund av något som jag inte längre trodde hade sån makt över mig


RSS 2.0