är det så det ska vara?

att sakna dig fastän jag inte vill ha dig, aldrig egentligen har haft dig eller nånsin kommer att ha dig

min fantastiska mamma

50 bast. man kunde tippat på 30. världens bästa mamma och människa. vi har firat hela helgen. lagat mat för miljoners människor pch haft nattklubb och liveband i lägenheten. vet inte vad som var bäst. tårtorna, lars åbergs luftgitarrsolo på dansgolvet eller bullens korv till nattamat? ebba grön höll iaf måttet i vanlig ordning och såhär i efterhand så har man inte mycket till röst kvar. tryckare och sång i bandets kvarlämnade microfoner avslutade kvällen.
grattis ännu en gång kära du!
helgen vart otroligt bra på alla sätt och vis och jag hann till och med kramas med tjejerna när dom stormade lägenheten mitt i all stress. fina fina ni!
nu är jag tillbaka i Otown och har klarat av dag 1 på denhär veckan. har just kommit hem från danne & jakob och ska nu sova. imorgon är det jobb och sen träning. elixia, som jag har saknat dig! nya TIGHTA nikelinnet åker på även fastän heltight är emot alla mina principer. har sagt det förrut och säger det igen, 2012, utmana dig själv!!


har hängt med snygganna på cafesör

bestemors teblandning

bibeln kom för ett tag sen, nu börjar vi läsa

de första vårskorna har anlänt!
ormskinn
spetsiga tår
platå
mocka


YEAAAAH

2012 börjar som planerat. året handlar om att utmana sig själv och om att våga göra saker även om det kan gå åt fan och att pröva saker även om det kanske inte finns en superbra anledning till varför man ska göra det.
har snart genomfört en hel månad utan alkohol chips eller godis (
-  bara för att jag vill känna att jag klarar mig utan
istället för att välja en studio med en svensk eller norsk kille så valde jag den med den engelsktalande
- dör jag om han skrattar åt min dåliga engelska?
har ätit frukost på elixia ensam
- hatar att göra sånna saker ensam bland massa människor. jättebarnsligt jag vet men HÄR HAR NI MIG
hänger tillbaka världens finaste byxor
- om två veckor är dom tråkiga och jag mår inte sämre om jag inte köper dom


jag hatar att träna

ifall jag inte ser något resultat innan slutet av februari så ska jag aldrig mer vara nyttig i hela mitt liv.
TACK

lev nu

jag har bokat tid hos en piercad tattuerad engelsktalande snubbe på house of pain.

vad är kärlek?

att trots fotfobi hellre vilja sova skavfötters i en 80 säng med den personen än att sova i den ensam.

när allt är upp och ner fastän man står rätt väg

vardagen är just nu märklig. förstår ingenting samtidigt som jag förstår allt tydligare än någonsin. sorgenfrigata lever inte upp till sitt namn alltid.
tränar, letar desperat efter flygbiljetter och inser att klänningen inte hinner komma fram i tid. drömmer mig bort och önskar att det var mars, att allt oplanerat var planerat och att det svåra var lätt.
mitt i all röra så mår jag bra.

fredag den 13



någon krockade med en buss
någon blev rånad
någon missade sin arbetsintervju
någon förlorade en match
någon snubblade och bröt benet
någon fick mens

PANIK

visum vaccin betala boka ordna

välkommen till världen

tillskott i klanen av en fin liten babyflicka. vilken mysig start på dagen!


yeeee buddy

det är samma visa varje kväll. klockan slår 9 och jag lovar mig själv att vara isäng inom loppet av dom kommande två timmarna. tiden flyger förbi medans jag tittar på klädsidor och chattar sådär onödigt ovärt med någon. hips vips så var klockan över 12 och jag får panik över att stiga upp om alldeles för få timmar. när ska man lära sig?
jag äter nyttigt. längtar efter chips. piskar mig själv på gymet. shoppar utan pengar. trycker in något häng här och var. slasken förgyller inte en sekund av mitt liv, äggen kokar över och jag är blekare än någonsin. letar desperat efter bikinis och klänningar. peppar inför solen och irriterar mig på hur grisit vi har det här hemma.
same old same old.
när folk frågar om jag mår bra så svarar jag JA. jag mår fint. letar sedan efter en anledning till svaret och kommer inte på något alls. inte åga något särskilt. jag har iofs så mycket att se framemot. kanske är det det som ger mig lite extra pepp i tillvaron. så ja, jag mår bra. jag har en bra känsla i magen och det är så förbannat skönt.

kör lite reklam för mig själv och barncancerfonden på samma gång. värt!


nytt år, nytt försök

jag tänkte om jag skulle börja lägga ut lite bilder. har ni hört det förrut kanske? ja förmodligen. så jobbigt är det ju faktikst inte. eller? har så mycket fina saker. ja, ja syftar på skor, kläder och accesoarer i alla dess former.
t.ex. min trashade jeansväst som fretex så snällt gav mig i lördags, mitt läppstift som tog mig två månader att finna, mitt indianskärp som troligtvis är lika gammalt som det ser ut och mina helt fantastiska skor som får mig att le bara av att tänka på dom.
det kommer! jag lovar

jag vill ha mer än en körlektion

grubbelgrubbelgrubbel.

skatteetaten i love u

att fixa nytt skattekort. varje års helvette. antingen så kommer det inte på posten och om det nu av en händelse skulle komma fram på posten så är det alltid något fel. alltså, det går aldrig bra med dethär helvettes kortet.
iår. självklart är man sent ute som vanligt och kommer på att ordna det när januari redan börjat. idag skulle jag vara där när det öppnade för att undvika världens längsta kö och en heldag på stället. vad händer? jag försover mig. klart jag gör. vad gör jag? jag (gör det som ALDRIG fungerar annars eftersom dom som jobbar där är dumma i huvudet),ringer dit för ett försök att ännu en gång förklara mig på mitt vackra språk svenska till en av idioterna som hatar sitt jobb och älskar att vi små partysvensker blir utan pengar. vad händer? JO, den trevliga rösten på andra sidan luren säger vad jag gjort för fel även detta år ( det är alltid nåt fel) och hjälper mig sedan att fixa allt så det stämmer. utan några problem alls!!! "det är hos dig om några dagar".
tack underbara farbror för att du gav mig en bra start på min fredag. nu kan jag somna om!

januari5


tänkte ta en bild på mig själv men det slutade med att det blev en på mitt klädställ. har hängt med johanna ikväll. letat bikinisar och haft lilla julafton. nu sitter jag och och myser i min fina vita morgonrock och feta norska ulltofflor som täcker halva benen. chattar, gråter över hur dyr världens snyggaste klänning är och försöker sortera pappershögen av "to do" listor i mitt huvud.
handlingslistan innan feb är längre än mathandlingslistan på julafton och jag är tröttare än nånsin. vart for semestern? jag väntar och längtar så jag spricker.
imorgon är det fredag och jag börjar med uppstigning 07.00 för att dra iväg till skatteetaten för att fixa ett nytt skattekort. sen jobb, sen date med min baby som kommit hem från sin säkerligen underbara resa. efter det kommer lördag. och jag är ledig. hörde ni? ledig? JAG? jag kommer inte att förstå det förän dagen är här och jag sitter och äter frukost i lugn och ro.
sovgott kära

för att vi kan

att nyårsafton ska spåra är väl lite av hela grejen. självklart gjorde den det även i år. en sjuk kväll med både plus och minus.
vi firade 12slaget 5 minuter försent pga felinställd klocka och min nyårskyss blev med en 18årig randomgutt. varför? för att jag kan. för att hela grejen var jävligt ologisk och typiskt mig. och för att jag inte såg någon anlednng till att inte göra det.
det är så jag kommer att försöka leva kommande år. otippat och random. ni förstår nog inte men jag vet precis.
årets citat blir alltså för att vi kan. det vi vill mena är, vemfan behöver en anledning till allting? kör bara. fall om du måste, så länge du har någon som plockar upp dig. det har jag.

välkommen världens bästa år.

RSS 2.0