BAAM

nya, svarta, snygga converse. snart kommer dom till oslo! tack pappaaaa


Klingaaan

cant you see, Im perfect for you

det ær torsdag. veckorna bara flyyyyger førbi & jag har redan børjat planera julmys i lægenheten.
igår jobbade jag min førsta dag på Nilson. kænns svinbra, tjejerna ær gulliga & skorna snygga. sen att jag får køpa skor på nilson, skopunkten & dinsko till inkøpspris øver hela landet gør ju inte det hela sæmre heller? HEHE
livsfarligt sæger mamma. jag håller med !
nu står jag på timian och har just øppnat, kækat go ciabatta, druckigt kaffemocca & førsøker klura ut hur jag ska orka med dagen. min pepp på livet gør att det går bra, men bara jag lutar huvudet mot något så somnar jag. jag ær sjuuukt trøtt. nytt jobb & en jævla massa att ta in, långa dagar, sena kvællar. så det ær ju inga konstigheter alls.
jobb imorgon med, samma visa då med både timian & nilson. æven lørdag ska jag kriga mig upp men då kommer jag bara att vara i skobutiken. det ær næmligen min sista dag hær på timian imorgon.
sen då, jag har planerat att ha en supermysig & helt jævla GRYYYYM helg. igen? japp. & vips så ær det måndag, vilket innebær att vi får vår ælskade lægenhet. LIVET E BRA 

hard working woman'

tanken på att pengarna snart gör spår på mitt konto är det enda som snurrar runt i mitt huvud när väckaren ringer 05.00.
idag började jag dagen med en fet försovning, kastade på mig kläderna & flög ut genom dörren samtidigt som jag försökte he ihop håret i en svans. hann med bussen i sista sekund & fick en skärande hals på köpet. så går det när man vaknar kvart i 6, då man egentligen ska gå ut genom dörren. men det gick bra ändå. kletade på maskara på toan på jobbet & öppnade 07.00 med ett leende!

ikväll har jag umgåtts med danne. lagat gomat, pratat, umgåtts. trevligt!   
nu är det sängen som gäller. uppstigning 5 imorgonbitti för att jobba halvdag på caffeet & sen direkt vidare till nilson/dinsko för att vara där tills 21. väääärldens längsta dag alltså, även min första dag på nya jobbet. viktigt!
wish me luck! KRAM

underbara

gårkvällen var aaaaawesome! mer än så säger jag inte. vissa saker är lika bra att hålla för sig själv.
underbara människor, underbara oslo!
efter en supermysig dag sitter jag nu vid systers köksbord & ska snart sova. har flyttat ut ur kollektivet & det känns SÅ skönt. man går verkligen inte ihop med alla människor & det har jag verkligen fått bevisat nu. jag vägrar ta skit jag inte förtjänar så, HADEEE!

hursomhellst. nu ska jag sova med lilla dimitri brevid mig.
imorgon är det måndag & start på en vecka proppfull med jobb.
sovgott

kan en katt vara förkyld?


dethär är lilla dimitri. det senaste tillskottet i familjen andersson/dogan. jäääättegullig men stackarn har gått & blivit förkyld. kan en katt vara förkyld ens? haha, jättekonstigt tycker jag. men ja, han snorar & nyser så det verkar ju inte bättre.

bullbaket gick kanon & även shoppingen. målet var att hitta en klänning till lisa & det gick galant!
nu ska jag käka något innan min mage vänder sig ut & in och sen hoppa i duschen. hörs imorgon! troligtvis efter en awesome lördagkväll! LETS GO OSLOOO

wings


favorit i repris

elexiafest sög totalt så vi drog iväg till vårt egna lilla stammisställe med hopp om att det skulle leverera även denna fredag. och som det gjorde! sandra dansade röven av bokstavligt talat varende människa på hela stället & vi var bara helt awesome. skön stämning & härliga människor! KUNG
vi hann även blir avstulna våra väskor men som tur var fanns det en snabb vakt som löpte ikapp killarna så ingen skada skedd. FLAX ( tur på norska )
efterfest till tidig morgon. denna gång hamnade vi i smestad med några skaterboys iklädda kostym?
tbanan hem med solding & nu sitter jag hos lisa & äter frukost med en snorig kattunge i knät. en bulldeg står på jäsning & snart ska vi ut en sväng på stan för lite shopping.
ikväll firar vi att danne äntligen fått sin lägenhet. dvs, inflyttningsfest!
vilken bra heeeelg!!!

världens bästa fredag

JAG HAR KIRRAT LÄGENHETEN!!!! WEHOOOO
har även skrivit kontrakt med nilson/dinsko & köpt en steeeenfräsch ring till själv i "fan vad du är bra"-present. killarna har lovat att bjuda på sprit när dom anländer. sounds good to me ;)
ELEXIAfest ikväll vilket innebär party med massa vältränade killar & guldläge för oss som får chans att visa oss från en annan än våran svettiga sida ;)
En förjävla bra fredag, ikke sant?


JAG ÆR SÅ JÆVLA BRA

when you try youre best, u will succeed!


hej från timian

HEJ!
jag står & førdriver tid hær vid datorn, dricker smoothie, kækar VÆRLDS godaste frukostmuffins som jag antingen måste fixa fram receptet på eller också sno med mig hem hela førrådet så jag har hemma resten av vintern. hmm ?
lisa har gått før dagen. idag var hon glad igen. hon kastade isvatten øver hela mig & jag hæmnades med diskmedel. hon tyckte att jag var værre, trots att det bara var p¨å ryggen? MES
det kommer in småtjejer hela tiden & køper smoothies. poppisgrej typ. dom sitter i små gæng & smuttar på sina smoothies. sen finns det dom lite ældre tjejerna, typ 17-18 som køper sina ismocca, eller enkel latte med sojamelk. sojamelk ær tydligen också lite hetare æn vanlig melk. sen sitter dom hær ute & røker tills bussen kommer. 
man lær sig 



detta händer bara inte..

dagen började bra. satte mig på bussen kl 10 & som alltid så är man sjukt trött & vill hellst sova hela vägen till jobbet.
sätter mig på handikapplatsen, lyckligt ovetande om att jag tar upp en plats som kanske någon annan behöver bättre än mig. sätter mig till rätta, somnar & blir sedan väckt 3 minuter senare av berit 87 som visar upp sin krycka om menar att jag sitter på hennes plats. jag erbjuder mig att flytta men hon säger att bara jag flyttar min väska lite så kan vi sitta tillsammans. så där satt jag. jag & berit 87, norsk gammal tant med hårspännen över hela skallen fastän hon max hade 10 hårstrån. vi pratade hela vägen till bekkestua, eller ja, mest hon, om hennes liv, hennes barndom, hur saker förändras och om hur snabbt tiden går fastän hon är 87. jag fokuserade mest på att försöka förstå hennes knakiga norska.
jag gick miste om mina 40 minuters sömn men det gjorde inget. hon gjorde mig glad & jag gick in på jobbet med ett extra stort leende.
syster var också glad idag, det var en bra dag hade vi bestämt oss för.
allt var bra, framtills ikväll. liett litet samtal & vips så har allt skitit sig med lägenheten. hyresvärden verkar ha alla skruvar lösa och trots muntligt avtal så sviker hon oss för några som bjuder mer. KANON! sådär en vecka lagom innan inflytt. jag hade inte varit förvånad om det var en månad sen emn jag förstår ärligt talat inte hur man har mage att dumpa någon såhär tätt inpå, när bara underskrift på papper saknas. fyfan vad arg jag är. panik över att bli hemlös, IGEN. är less på att söka boende. jag har längtat så länge efter den 1 oktober & nu när dagen snart är här så händer detta? det är såå jävla typiskt.
dock så har vi fortfarande chans på lägenheten om vi är villiga att betala några tusenlappar till. så vi får se. allt beror på hur mycket mer pengar det handlar om.

nu vill jag bara sova & vakna till en bra dag där jag inser att det hela var en dröm, bläddra vidare i ikeakatalogen & längta tills den 1a. 

he nailed it





ännu en vecka tar sin start

lördag blev lugn för att sedan göra min första ensamma dag på jobbet. som faktiskt, till min förvåning gick alldeles utmärkt! måndag idag & tidig uppstigning för att öppna cafeet. jag har slutat att titta på klockan, jag stänger bara av, kliver upp & drar iväg. känslan när man ser siffrorna 05.00 är så sjukt jobbig så det är den enda lösningen för att inte må SKIT på mornarna. väl framme på jobbet så började jag med att spruta ner hela köket med smoothie, inklusive mig själv. nästa gång så ska jag försöka komma ihåg att sätta på locket innan jag trycker på start. så går det när man försöker göra frukost på tok för tidigt... fortsatte dagen med att skratta åt mejl från pappa, grina åt det från mamma, jobba med syster & vipps så var dagen slut.
slutade kl 14 för att dra iväg på hemligt uppdrag (hihi ni blev ni allt nyfikna), berättar sen när jag vet mer. =)
sen gick jag runt i affärer. försöker intala mig själv att inte gå in, gör det ändå & kommer ut lika besvärad varje gång. besvärad över att vilja ha så mycket som jag inte har pengar till. shiiiiit vad jag har shoppingsug. svårt när det kryllar av snygga höstkläder & coola butiker öööööverallt. nja.
fick med mig en tröja tillslut ändå. surprise? den perfekta, svarta, oversize tröjan. jag vet, man säger det hela tiden, om allt, men denhär var verkligen perfekt & därmed ett måste. kommer användas flitigt!

regnet öser ner här i oslo & jag & lisa har just varit & tränat. nu ska jag hoppa in i duschen & sen äre sängen. öppning imårrn med! WIIIE

vi bara kör

igår var det fest. jag säger då det att det SUGER att vara under 20 här i stan. man kommer inte in nånstans. dom är steeeenhårda. men vi hade roligt ändå. hamnade tillslut på ett fjortisställe & betalade 150 kr för skiten.  vill man spara på pengarna så kan man alltid hoppa över repet till vip ingången & försöka med något i stil med "vi känner william von yeyyey, han sa att vi skulle komma in gratis". kanske nästa gång tjejer. HAHA
efterfest & promenad hem i världens kallaste morgon, tbana & äntligen hemma. sen blev det sängen, makrillmackor, kerfil & nu sitter vi här. funderar på om vi ska ha en syndarkväll. jag skulle inte tveka en sekund om det inte var för att det var så sjuuukt dyrt att synda här. kan hända att det blir häng med några tjejer, middag? jag skulle döda för tacos.

såhär snygga var vi igår






torsdag

jag sitter & äter middag & njuter av varende tugga. när mamma & pappa var här i helgen så hade dom med sig hemmagjord lingonsylt & hemmagjorda köttbullar som mormor hade skickat. min fina fina mormor
idag då. jobb hela dagen & sen bussresa i 1 timme & 50 minuter. ( vi måste lära oss att åka rätt här i stan ) 
sen blev det stan en sväng med syster. kollade in urban & insåg att vi nog borde hålla oss därifrån i fortsättningen. shiiiiiiiitt så fräscha grejer. paxade en skjorta & en tröja som jag hoppas är kvar tills jag får löning (A)
påväg hem fick vi syn på en man som kändes sjuuuukt bekant. stirrade ett bra tag innan vi insåg att det var självaste pettan jöback!!!! jag har aldrig tyckt att han varit något speciellt men nu, här i oslo i snygga kläder, mörkt ppsatt hår & stående med sina polare som en annan random på gatan, damn alltså. 

nu ska jag umgås lite, sen sova. uppstigning 05.00 för att öppna cafeet på egen hand. jag kan inte kassan, inga priser, är seg, kan inte kaffesorterna... önska mig lycka till.
skulle vilja knuffa min chef ner från ett berg just nu. "jeg er helt sikker på at du klarer" ...... VI FÅR VÄL SE
vi hörs iaf imorgon. underbart med fredag!


ismocca espresso kaffe tornardo latte dubbel enkel lättmelk helmelk...

SHIT vad jag har gjort kaffe idag. kanske inte jämfört med någon annan cafejobbare men för mig? jag har tammefan aldrig gjort kaffe i hela mitt liv. & idag har jag gjort fler sorter än vad jag trodde existerade.... jag har till&med gått och börjat tycka om kaffe, dock av en väldigt liten mängd. enkel latte med choklad, nästan som oboy. gööötttt
dagen har gått bra & elin som är boss på stället försökte få mig att jobba själv imorgon. jag nekar, och det kommer jag att fortsätta med. hennes mål var att jag skulle vara klar till på fredag? alltså att jag skulle vara själv i cafeet på fredag. SJÄLV?! ÄR DU GALEEEN? nej nej NEJ NEJ NEEEEEEJ

imorgon ska jag jobba. öppning igen som förövrigt var det värsta jag varit med om. stiga upp kl 05.55, kuta iväg i kolsvarta grönland till tbanan & sedan sätta mig på en iskall buss, tröttare än nånsin. ursch. imårrn äre samma visa. bara å köra. pengarpengarpengar

idag har vi även varit duktiga & röstat. KLART VI HAR! alla borde!
vi stressade iväg eftersom röstningen skulle sluta kl 17, upptäckte 10 i att att ambassaden var mycket länge bort än väntat. ökade och möttes tillslut av en kö som vi helst ville skulle vara ett skämt. hela jävla gatan & fram tills nästa kvarter. efter 1,5 timme hade vi krigat oss fram & fick tillslut skicka in våra kuvert. bra jobb tjejer

nu ska ja kasta mig in i duschen efter en pasta & wookrätt som mest bestod av curry. sen sängen så att jag pallar med morgondagen
sovsöööött

HEJ


idag har jag jobbat med syster. lite knäppt men såklart himla kul, hon är rätt bra.
Imorgon med. knäppt det med. har varit ledig så länge nu så att jag nästan glömt bort hur det är, verkligheten alltså. men det känns bra, och behövligt.
när jag kom hem så gick jag upp till lägenheten. läs gick. jag bara älskar att hissen är trasig när jag bor på 9onde våningen. inga konstigheter. sen blev det träning. lite löpning & sedan löpning hem från tbanan för att undvika alla skumma typer som bor här på lilla grönland. 9 långa, tunga trappor & två snygga grannar senare så hade jag nått mitt slutmål.  youghurt med hallon & solroskärnor & nu ska jag duscha & sen sova.
börjar halv 7 imårrn. det innebär uppstigning 05.00 för att hinna i tid. pepparpepppar!


en regnig dag & jag fick jobb med sis

jag drog ivæg till lisas cafe i nya gummistøvlar med hopp om att kanske få rycka in och tjæna några slantar pga sjuka anstællda. vips så stod man i en alldeles før kort svart timian tshirt & var anstælld på heltid. BAAAM


sandra säger skärpning med uppdateringen, jag skyller på mamma

Det är måndag. en helg har gått & imorse grinade jag mum&dad hejdå.
efter att ha återhämtat mig från en sjukt bra fredagkväll så satte jag mig på gratisbussen mot ikea för att möta upp familjen på ikea. massa shopping ( mest för lisa & daniel ) & middag på grekisk restaurang blev min lördag.
söndag fylldes med mera lägenhetsfix, mysig lunch på uteservering i gassande sol, trafikkaos, snygga dudes, marknad & middag a la dogan senare.
nu har nog mamma & pappa snart anlänt hemma i skellefteå. skellhell som vi så fint kallar det. som förövrigt har blivit utnämnt till en av sveriges tre sorgligaste städer?? jag dör haha!

tack för en mysig helg guys. 
& tack för världens finaste sopkorg & överkast & tack för att du fyllde på min kyl mamma
hihi

idag har jag varit & hämtat lite info på jobbet. jag får alltså inte ledigt jul, nyår eller någon annan högtid. fuck you säger jag- & kanske to bad för nu är jag back on track på arbetssökarspåret. visst, man kan offra saker & man behöver inte vara med på allt som händer.  men julafton, där finns inget att diskutera! så dont worry skellefteå, vi ses på annandan, som planerat!
nu har jag just ätit lax & ska nu försöka få tag på min syster för att sedan tvinga henne med till elexia för att svettas ikapp.
TJA

jag lagar min första lax för 10 norska


peestopasta, lax, keso MUMS

put your hands up

godmorgon! eller "gokväll" som tjejen i kassan sa. haha. det behövdes ingen einstein för att fatta att vi kom direkt från festen.... en haltar, en går barfora. alla lika jävla slitna. folk skrattar.
nåväl. kvällen var lyckad! vi började här i lägenheten, sprang över till lisa för att kramas lite & sen utgång. vi gick runt över hela stan. på vissa ställen var vi för små, på vissa ställen kom bara någon in, på vissa ställen sög det & vips så var klockan halv 2, utan att vi ens hittat ett ställe att hänga på? men så ramlade vi in på en liten pub som av en slump råkade vara helt awesooooome med sköna snygga människor som allihopa dansade röven av sig. GRYMT
taxi bort till fan för 650 kr, efterfest, mer dans, mackor, promenad, trikk & nu sitter vi här. redo att inta sängen,
2 timmar för att sen stiga upp & ta bussen till ikea för å umgås!


WIIIE

jobberbjudanden. Mamma & pappa kommer ikväll. Jag är helt död efter dagens core pass. Jag har shoppat två par underbara skor & världens finaste tröja. Det ryktas om utgång ikväll!!!!


klart man blir sugen




jag längtar tills nästa månad.då jag har egen lägenhet, egen kyl, egen frys & eget skafferi. SHIT vad jag ska handla!

idag är det en bra dag

hej fredag! vaknade av ett sms som löd såhär:
-"Hej vi har kört 25 mil nu:) bara 90 kvar!! Det går bra bilen är proppfull och vi längtar efter er :) mamma & pappa i bilen"
wiiiiiiie. sent ikväll kommer dom. Dom, & alla mina skor, kläder & grejer. TOPPEN
så i helgen blir det bara att umgås. dygnet runt. vi ska ut & äta familjemiddag, fara till Ikea med släp och hämta lite mer saker åt lisa, kanske blir det en sväng på stan & förhoppningsvis får jag någon med mig på marknaden på söndag. det är ju såå mysigt.

Idag har vi inga större planer. Vi spyr över allt som har med jobb att göra. Det enda vi har inbokat är att vi ska hinna med träning & hämta ut mina skor någon gång efter 3. "kom INTE föränn kl 3! vi har inte hunnit packa upp varorna innan dess". börjar dom vara less på att jag springer in varje dag och frågar om dom kommit in hehe? må hända
nåjaaaa
vi hörs senare!
hadeeeeeee

workout

jag har just kommit hem från stan, kastat i mig standardmiddagen, köttfärssås & pasta, & inväntar nu lisa för att dra & träna. ikväll låter vi kroppen vila ifrån alla skaka rumpa pass & kör lite gym istället. 
justja, jag hann bli kär på vägen hem också. varför måste det finnas ett perfekt skateställe just intill min bostad? why god why? mörkt hår, lockigt, slarvigt uppsatt, lite skägg, lång grå tröja... ni fattar ju
det är tredje gången jag drabbas nu, av total förälskelse, bara inom loppet av 7 dagar. hur ska detta gå?

Monki


Monki och weekday, bara några minuters promenad bort. hatar det & älskar det


beautiful day






jag hoppar rakt ut för jag vet att något fångar mig

hej världen, sol, oslo, livet!
jag har just ringt ett samtal, ledig till måndag & sen får vi se. inget är klart eller bestämt ännu. allt hänger på mig och min magkänsla, mina beslut och mina handlingar. skönt samtidigt som man ibland önskar att någon annan kunde bestämma åt en.
solen är framme & lyser upp staden, ännu en gång. idag är det torsdag och vi har varit här i en vecka. det går fort när man har roligt.
jag var just inne på skopunktens hemsida och äntligen har mina fina vänner anlänt! så snart ska jag bege mig ut för att kolla ifall dom passar. hoppashoppas!
senare i eftermiddag ska jag möta upp syster,världens bästa syster, för att kika på gardiner, blommor & kanske lite annat till deras lägenhet. kan även hända att vi hinner med lite kik i seconhandbutiker & en fika! mysigt
annars då, jag längtar tills i helgen. då kommer mamma & pappa, världens bästa mamma & pappa. jag har det så jävla bra
KRAM

GAAAH

idag har det varit en händelserik dag. allt mellan att åka trikk åt heeeelt fel håll, springa hit & dit mellan tunnelbanorna i panik om vilken som var rätt, klämma fingrarna i dörrarna, åka ifrån varandra i olika tåg?!, bli kär i killen på adecco, bli anställd, dansa röven av oss på zumba & sist men inte minst, byta till norskt nummer. 

med ett förvirrad huvud och trött kropp intar jag sängen. beslut måste fattas och jag är allt utom säker. men vi kör bara. det får bära eller brista helt enkelt. det är ju trots allt det jag kom hit för att göra, uppleva, prova, chansa, lyckas, misslyckas, skratta, gråta. bara det handlar om något nytt? så ja, vi kör

TJA

morgonrutinen: gå upp för att man inte orkar ligga kvar längre, parkera i soffan med datorn på magen, klicka runt på allt och ingenting tills man hamnar på något som skriker "DU HAR FÖR LITE ATT GÖRA", inse att klockan tickar iväg, gå i duschen,på med sminket, ta en shake & gör något av dagen.
idag ska vi genomföragårdagens plan som inte blev av. dvs, söka jobb på storo & sandvika, sen anmäla oss på adecco.
TJA

kooooooseligt

har just kommit hem från elexia & ett teasedance-pass. ASBAAALLL! vi kommer tillbaks!
nu har vi lagat till lite käk & ska slå på en film. myspys
hörs imårrn

vaknar upp i en storstad

jag har börjat fatta att det är på riktigt. gång på gång vaknade jag upp på ett helt nytt ställe. nu börjar det känns som samma ställe. verkligheten slår omkull en och jag fattar att jag är här för att stanna.
jag älskar oslo, efter bara några dagar. det är underbart!
idag är det tisdag och solen skiner som vanligt. visstvisst, det sägs att man inte ska klaga men jag VILL INTE HA SOL. det är svinjobbigt och varmt. enbart skönt om man kan glassa ute i bikini eller sitta på ett mysigt fik. men det är inte sånt vi har tid med direkt. som om vi ens hade med oss en bikini??? , mamma, that was a reminder!

idag ska vi köpa trikkkort. TRIKK, är det som spårvagnarna här omkring så fint kallas. sen ska vi bege oss ut mot sandvika & storo för å kasta lite cv:N här och var.

ÄNDRADE PLANER, det ringde just en kille å ville ha mig på intervju nere i oslo city snarast.... ENGELSKTALANDE?!
hadeeeeeee

CHEAP MONDAY

okeeej. sandra kom in och ville ha med oss ut. SVÅÅÅRT????
DÅ KÖR VI UTGÅNG IMPULS ÄLSKA LIVET VI SKA DANSAAA


måndag

veckan har dragit igång och vi strosat runt hela dagen på stan. sökt lite jobb, varit på intervju, fixat skattekort.
vi börjar bli lite less på att söka jobb nu,. ( jag vet, vi har bara sökt två dar men ändå ). man vill bara få det fixat och bli anställd på heltid och få börja leva med lite rutiner. tjäna pengar...
jag har blivit positivt bemött på flera ställen så det känns iallafall jättekul. men självklart är det inte så lätt när det är så många som söker. det är bara att hoppas!
sen har jag bjudit danne på mat & en klippning & nu inväntar vi träning. gymkort ska inköpas & SHIIIT så taggad man kan vara. NU KÖR VIII!

fell in love with a shoe..

jag tänker bara svart svart svart svart, och så du


Oslo fortsätter

vi drog iväg för att se daniel lira kring kl 1. Ingen av oss förstår hur dom kunde förlora med en sån fruktansvärt bra hejjarklack... sen så började vi gå in mot stan men blev rätt snabbt stoppade av en liten loppis på gatan. hittade en superfin levis jeansjacka som jag hade köpt utan tvekan om den inte hade varit så himla dyr. 500 spänn för en begagnad jeansjacka kändes inte riktigt som något kap. vi vandrade vidare mot något ställe som jag inte minns namnet på där det var en jättestor marknad/loppis med allt mellan himmel och jord. köpte inget denna gång men jag kan lova er att jag återkommer! helt underbart. hur mycket fina saker som helst. handgjorde smycken, lusekoftor, fina burkar, vintage kläder och nya moderna kläder som unga tjejer stod och sålde ut. hur bra som helst!
ikväll blir det lungt om inte danne får för sig att komma förbi för att låta mig styra upp hans spårade frisyr. mycket möjligt. annars blir det bara soffan & tidig kväll på det. vi är aströtta. 
imorgon ska vi springa runt och lämna cv:n igen så det gäller att vara utvilad. jag är taggad!  
hörs sen




big sis

- vad ska vi göra idag?
- vet inte, jag är sugen på nåt.. B&J
- åååh va gott
- ja. på söndagar får man äta det

har vaknat av värmen ännu en gång. solen skiner och jag funderar på att ta plats ute på balkongen, i hängmattan innan någon annan hinner ta den. sen idag ska vi åka å se daniels match. i hotpants och med pompoms,.blir bra
sen så hoppas jag att jag får min önskan uppfylld, att hänga i parken. jag har längtat ända sen innan vi kom hit. på söndagar här i Oslo är allting nämligen stängt överallt och människorna samlas på sin lediga dag i parker för att umgås.typ tradition eller nåt. hur mysigt som helst iallafall och jag vill prova

annars så är jag fast besluten vid att jag inom denna månad ska införskaffa mig en alldeles egen lusekofta. huuuur fint som helst


IKEA

vi rörde inte på oss mycket alls. bara från soffan & ut på våran överdrivet feta balkong där vi hängde några timmar. snackade, njöt av vädret, utsikten, oslo. grymt!
sen mötte vi upp samtliga i centrum för att bege oss mot IKEA.
nu är vi iaf hemkommna efter en helkväll på varuhuset med lilla familjen. jag,lisa,lea & dannex2. Lisa å daniel köpte en massa till deras nya lägenhet & jag längtade mest tills jag får min  så att även jag kan gå lös där inne. nu finns det ju ingenstans att ha något...
kuddkrig, paus för att käka dom obligatoriska köttbullarna & tillsist en löptur för att hinna hoppa på bussen hem i sista skund. bra kväll!
vi skildes åt utanför kärleksparets lilla krypin och började traska hemmåt. sjäääälvklart så hann jag & lea virra bort oss totalt även fast vi gått därifrån tidigare. ge oss två minuter och vi är LOST! tänk först, gå sen? haha.. vi måste skärpa oss. snart hamnar vi i något område som vi absolut inte borde hamna i.
men nu är vi iaf hemma, i soffan med varsin dator på magen. standard
det är lördagkväll & jag mår braaaaa!


ny dag, nya möjligheter


ligger i soffan med lea och klurar över hur dagen ska användas. det gick somvanligt inte ligga kvar alltför länge i vårt lilla sovrum som kan liknas vid en bastu. & apropå värme, vad hände med vädret? jag vill använda min fina jacka..( som förövrigt finns at köpa överallt här till skillnad från skellet då man var ensam, jävla storstad ). men näärrå. Istället svettas vi i långtröja och önskar att resväskan var fylld med något annat än vinterkläder...

jag längtar tills måndag. då blir det jobbsök. gillar inte att strosa runt och inte göra nånting alls då ekonomin är värre än nånsin. dyra,dyra oslo. 2 dagar kvar
nu ska vi iaf röra på oss. ha en bra dag alla!

HEJ

första inlägget, i min nya blogg. Jag kände som så att när allting i mitt liv nu ändras till något nytt så kunde väl lika väl även bloggen göra det.
så här har ni mig! familj, släkt och vänner, ni som är intresserade helt enkelt!

Efter världens bästa sommar har jag nu bestämt mig för att lämna skellefteå för något nytt.
Med destination Oslo satte jag mig på nattbussen, med resväskor som gjorde sår i händerna och som fick ryggen att känna sig 100 år äldre än vad den egentligen var. Med mig hade jag självklart min bästa vän. Vi led, klagade, käkade chips och skrattade innan vi 24 timmar senare klev av på Oslo bussstation. 
släpade oss iväg till Grönland, Oslos så kallade "ghetto" och flyttade in hos ett gäng främlingar.

nu sitter jag här. två dagar senare och känner att jag inte kunnat göra något bättre val. har inget jobb, absolut inget utrymme i lägenheten, lever på nutrilett & pasta, är rädd när jag går in till stan, har inga pengar, har förkylningsblåsor fulla munnen och ja, saker hade alltså kunnat vara bättre men trots det så känns allt så himla underbart!
Vi har sökt lite jobb,gått & virrat omkring över hela oslo, skrattat, haft skavsår, hälsat på danne och blivit bjudna på middag av kocken, hängt, kollat systers lägenhet, jämfört priser på kiwi, myst. allt är så mysigt här & jag triiiiiiiivs
imorgon är det lördag och vi har inga planer på dagen. senare när lisa & danne slutat jobba så åker vi iväg till IKEA för att shoppa till deras nya lägga. kanon
skriver imorgon

jag är så glad att få va me dig!

RSS 2.0