in med det nya

juldagarna hemma i skell var hur mysiga som helst. tack för det mina fina vänner, familj och släkt. jag är så glad för er! efter världens längsta resedag och även om bagaget blev kvar i sthlm så var vi glada när vi satte fötterna på norsk mark.
några trötta jobbdagar senare och vips så var det fredag. lördag till & med om man ska vara petig. dvs, nyårsafton! 2011 har löpt förbi verkligen. helt sjukt. men det har varit ett riktigt bra år, jag är helnöjd. och 2012, bara tanken får mig helt pirrig. det kommer bli så jävla bra!
ikväll har jag och johanna ätit årets sista sushi och klickat iväg 15.000. mars säger jag bara!
monica ligger och snarkar på min sängkant och jag har provat klänning för imorgon.
nu ska jag sova och sen ha en helt fantastisk sista dag på dethär året. tillbringar den med min partner på jobb till att börja med, sen blir det festligheter hela natten.
ha en fin nyårsafton kära ni! vi ses nästa år



merry christmas'


trivs

har vandrat runt i svinkylan arm i arm med linda hela dagen. köpt någon liten klapp, provat kläder, kollat på fina saker och drömt oss bort, planerat resor, ätit på dallas, fikat på waynes, legat i min dubbelsäng. dag 1 är över och tiden går alldeles för fort

jag har det så bra som jag bara kan

hemma hos världens finaste familj i världens finaste lägenhet med världens finaste julgran.

next stop - skellefteå

när klockan slog 18 blev det segardans på nilsonshoes och även om varken renee eller johanna ville vara med och glädjas med mig så kändes det helt fantastiskt. tänk så kul det kan vara att dansa ensam?
jag och monica körde ett pass på evo och upptäckte sedan att vi bor granne med världens godaste och värdaste sushiställe. så vi firade! kakor på det och lite julklappar.
nu packar vi för fullt. bara det nödvändigaste upprepar mamma i mitt huvud. ja ja jaaaaaaa. hur svårt kan det vara?
jag nojar gnäller packar ner och packar upp igen. bestämmer mig sedan för att ta bort hälften trots panik och inser att jag kommer överleva i vilket fall. om mindre än 4 timmar är det uppstigning för att fixa det sista innan avfärd.
återstår att se om det blir någon sömn alls.
vi dricker lite mera te och slänger på en ansiktsmask i förebyggande syfte .
sovgott
vi ses på stan





final

imorgon jobbar jag min sista dag innan julferie. sen blir det flyg hem till lilla staden och jag längtar så jag dör. tanken på att vara ledig i en vecka och bara gotta mig. jul mat vänner familj fest.
snart ses vi skell. hoppas ni saknat mig !

13

vem steg upp kl 7 för att kolla luciamorgon på tv? vem hade vit skjorta och rött band i midjan på jobbet? och vem har just bakat världens goaste lussebullar? JO JAG! wohooo. helnöjd.
jag lisa cabo & daniel. kall mjölk till det också så var stunden så bra den kunde tänkas vara. vi har satt ihop vårat pepparkakshus också. nu fattas bara glasyr och nonstop.
idag har jag och johanna styrt planer. mitt liv känns plötsligt lite mindre rörigt. vet inte vad jag gör, om jag gör det jag vill eller om jag gör det jag borde. men faktiskt så känns det rätt oviktigt. jag har ju ändå tänkt göra ALLT. lika bra att börja med något. jag har lagt en preliminär plan för kommande år. håller den i sig blir dent spännande och förmodligen helt underbart.
.
10 dagar kvar till jul och jag längtar så jag spricker

2 sek ifrån tårar

panikmorgon när man inte får på tvn när klockan är 5 över 7. i trots satte jag på peter jöback på youtube och släckte ner hela lägenheten. som tur var kom tillslut monki till undsättning och trollade med sina småtassar. tv på, ljus på, varm chocklad & peppisar.
ha en fin luciadag

tänk att någon som behandlar en dåligt kan få en att känna sig så jävla bra

the game -

lucia

ikväll har vi varit i svenska kyrkan och sett på luciatåg. mys
nu ska jag sova några timmar för att snart kämpa mig upp för att se luciamorgon på tv. varm choklad och pepparkakor. efter jobbet bakar vi lussenbullar på sorgenfri!
(L)

jara

en 7 dagars jobbvecka och ännu en att vänta. har längtat efter min lediga morgondag länge nu men när extrapengar kom som en möjlighet kunde ja inte säga nej.
i fredags blev det pepparkaksbak och sushi med syster för att sen vakna upp till en lördag fylld med jobb.
gårkvällen var crazy på alla möjliga vis och att gå in på detaljer vore lika dumt som jobbigt.
men det var ball. dans och hångel, alkohol och slagsmål.
och ja, det var lika fjortonårigt och häftigt som det låter.
iskall promenad i oslonatten för att tillslut somna i en varm famn i en säng utan sängkläder.
.

oslolivet fortsätter med min sista hela vecka innan jul och skellis
love

taskmörtarnas torsdag

jag kallar monki barnslig och hon hotar med att hänga upp mig på sin krok breve sängen om jag inte är snällare.
jag jobbar, får besök av daniel, äter något som skulle liknas vid middag och städar mitt rum. julfint ska det bli. jag tog fram min linnegardin som mamma skickat till mig. stryker den, får inte till det, ger upp och hänger upp den ändå och drar ner den lika snabbt. vemfan vill ha en skrynklig gardin? och ännu färre, vemfan orkar stryka en jävla gardin slät??? kanske är det bara jag. bara jag i hela världen som har så dåligt tålamod. det är min sämsta egenskap sänger monk.
tänkte baka pepparkakor också. jag och lison var på ikea igår och köpte deg. även lite annat bla en julklapp var till varann. vi missade bussen hem pga att min kära syster är sämst och att jag litar på henne i alla lägen. får vänta en timme på nästa vilket egentligen inte är någon fara när man just köpt pepparkaksdeg och eftersom ikea har softIS för 10 kr och pölse för 5.
på hemvägen började det snöa. mysigt i ca 5 sekunder innan det landade på marken. slaskjävla snö. man blir blöt och ramlar vartman än går. man har inte ens chans att löpa till trikken utan att slå ihjäl sig och måste därför vakna 5 min tidigare än vanligt. värt?
nu ska jag borsta mina tänder och sova så att jag orkar med resten av veckan. fredag lördag söndag och vips så hade man jobbar en 7dagars. så går det när folk vill köpa julklappar och jag är den som säljer dom.
imårn är det fredag. IGEN?


vet inte vad som är värre

att vara med någon man egentligen inte borde vara med eller att inte vara med någon fastän man vill

en helg


jag luktar bakfylla och herrparfym. vill inte duscha men antar att jag borde.
julebord med jobben. fina tjejer man har att göra med! vi drack drinkar, åt en jävla massa go mat, dansade på emil och samuel, dansade vidare till ish, drack öl, bråkade, åkte taxi, däckade. kos, buss, pizza. julebak med daniel och jakob och som avslutning, världens finaste lindas röst.
sovgott



det hände igen

jag drog och tränade. köpte min favvotröja på halva priset i en annan färg och gick och köpte sushi i mörkret. hemmakväll. all by my selt. tackade nej till 3 erbjudanden för att bara få umgås med mig själv. jag måste vara nå jävulskt rolig.




hej julemånad

jag har en ny telefon. samsung galaxy heter den. vi är inte så bra vänner just nu men förhoppningsvis växer känslorna med tiden. den är stor och vit och dyr och har alldeles för många funktioner för mitt eget bästa. jag har inte heller lärt mig att jag inte fåt snöra väskan när samsung ligger i den. men det kommer det med.
jag sitter hemma på sorgen i soffan iklädd min nya svarta korta sidenmorgonrock. rätt hett. men till ingen nytta eftersom ingen är hemma och kan titta på mig..... dock så klagar jag inte det minsta över att vara själv hemma. har jobbat och tränat och när jag kom hem och möttes av en låst port och ingen som ville öppna kändes det sååå himla skönt. kollektiv kan vara påfrestande ibland. vi bor ju verkligen på varandra, bokstavligt talat. inget ont mot mina girlfriends. dom känner samma, jag lovar.
grävde fram nyckeln ur rabatten, klev in, tog världens längsta dusch, ägg apelsin dadlar TE och ja, ni förstår vart jag vill komma. jag gottar mig!
det kändes nästan så lyxigt att jag var påväg att smörja in benen. men NEEJ, det sker inte. bara på lördagar.
ska sitta här en stund till och suga på min sista daddel medans jag låter mina ögon virvla omkring på massa sköna plagg. URSCH vad jag vill shoppa. och URSCH vad jag vill kunna sy. det är min nästa utmaning. att gå en sykurs. eller att helt enkelt köpa en symaskin bli bra på egen hand.
imorgon är det fredag. har inga planer. SKÖNT. på lördag är det jobb och julbord på kvällen. julbord här i norge är typ årets grej. klackarna får gärna vara lika höga som du själv och KJOLE är ett måste för att ens få vara med. BALL
vi prates på söndag.

RSS 2.0