imorgon kommer stina !

sitter och myser i mitt "nya" rum på major. grejerna är på plats och guuuu se skönt det är. har fightats med det sista ikväll så imorgon tar jag helg. no more flyttning så att säga. förhoppningsvis inte på ett tag framöver iaf ;)
jag har varit och handlat en jävla massa ikväll, och förberett klyftpotatis, vitlökssmör och marinerad fläskfile. mina fina tjejer ska nämligen ha turen att bli bjudna på middag imorgon. tack för flytthjälp och HEJ stina var anledningen. det finns nämligen alltid en anledning om man bestämmer sig för att bjuda 5 pers på fläskfile i oslo...
.
fredag imorgon & jag kunde inte vara gladare! jobbet går förhoppnignsvis fort och sen är det bara brudar hela kvällen. ingen utgång, inget vin. bara vi, vi, massa gott och massssa snack om allt och ingenting. en sån kväll har jag verkligen längtat efter.
helgen bryter dock snabbt av till lördag och går från lung och mysig till hyseriskt rolig och spårad men det är väl bra det också. har hört att det ska vara ohälsosamt att vila för mycket.
nu ska jag sova och vakna upp till den bästa fredagen på länge!
(L)

torsdagmorgon

en dag kvar, 1 ynka dag kvar att lösa detta på och snoret bara rinnet. imorgon kommer stinis och jag har inte tid att vara sjuk. halsen blöder varje gång jag sväljer, öronen skriker och näsan är röd. jaa, jag letar efter lite medlidande. kom igen? sitter och kämpar med min filtallrik. på morgonen går det rätt bra att äta men på kvällen är halsen inte riktigt medgörlig. allt utom soppa gör ont.
men det är torsdag. dvs att jag bara ska fixa mig igenom denhär dagen och sen smäller det. fredag och finfrämmande. som jag har längtat! ikväll flyttar jag mina sista saker från lökka, storstädar på sorgenfri, gör iordning i mitt rum och gör mig officiellt hemmastadd.
nu fortsätter jag med mitt te innan jag löper iväg mot nilson. tror det blir klackar idag för att försöka dölja för chefen att jag egentligen mår piss. man får inte vara dum

c.ö

ännu en gång är jag i fel land när en av mina tjejer fyller år. hoppas du haft en fin dag hun. love u !

life is a fucking rollercoaster

turboliv alltså. veckan gick på 2 två sek, helgen på en halv. jag är numera officiell sorgenfriare och inflyttad med tjejerna på majorstuen ( oslos lite med sofistikerade del ). välkommen till östermalm som monica uttryckte sig. området är väl inte riktigt med på min 10 i topp men att bo intryckt i en liten lägga med favoriter är inget jag klagar på. jag överger alltså lökka. världens bästa lökka. tur det går vistas på ställen även om man inte bor där, HA! så ja, nu sover jag på soffan tills okt då jag får tillgång till mitt rum. mitt liv är utspritt i hela vardagsrummet och det enda jag fått in i kylskåpet är apelsiner och fil.
lite smått kaos kan man säga men det går bra. 5 min gång till jobbet också, KONGE
i helgen blev det fest. erica skrapar upp sina ben och emma dansar på uteställen utan skor. vi hamnar på åpenbar, dricker öl, hånglar och efterfestar med några djs och en gantmodell.
herregud. vaknar upp, äter pizza, drar till oslos norrland och äter våfflor och njuter av ren luft och tystnad, äter mera på max, ser idol, flyttar lite till saker, älskar min syster, bakar scones och har måndagsångest.
5 dagars vardagsliv nu och sen kommer stina. dvs, att man kastar allt vett åt sidan och blir partysvensk på heltid tills hon drar tillbaks till sverige igen. yeeeeeah

mina tjejer lämnar sverige för kina i två månader och jag önskar jag var med

res säkert hjärtan, vi ses snart

jag och min nya fina vinröda mysiga genseeeer



dramaqueeeens

det händer mycket nu. helgen har sprungit ifrån mig som vanligt. men den har varit bra så det är förlåtet! fredag efter jobbet löpte jag iväg till tullins för att äta middag med efterlängtade bästis. trevligt såklart med asgod mat och en jävla massa snack som vi var tvugna att ta igen. lämnade av min tös som skulle på jobb och fortsatte kvällen med mina andra flickvänner. drog till national för lite bio. få meg på för faen! KASS. fruktansvärt dålig, pinsam och bara totalt värdelös. men vi skrattade iaf, även om det mest var åt varandra.
vandrade hem och slocknade för att vakna upp till världens finaste lördag. började med morgonpromenad och upptäcksfärd i oslos natur med systeryster. solen var med oss! fortsatte med lunch a la emma. havreplättar med massa frukt och vanlij kesam. ingen världssucce men helt klart godkänt om man levt på spenat hela övriga veckan. kvällen blev PARTEY. lördag var det ju! hemmagjord pizza på sorgenfri, ÖL, löpturer, förfest hos "kiwitjejen", kedjerökning utan dess like och finaly, utgång.
kvällen spårade totalt åt alla håll och kanter och om vi vill hålla oss någorlunda icke kriminella så gör vi bäst i att lämna detaljerna utanför. men vi lärde oss iaf att springnotor från taxin inte alltid funkar och att det inte är en bra ide att sparka någon i huvudet med en klackesko. poliser tycker inte att det är en självklarhet att taxisjauffören ska acceptera att man helt enkelt inte hade pengar och åpenbar lär inte släppa in oss i framtiden. det är heller inte en självklarhet att det behöver vara särskilt dramatiskt att bli överkörd av en bil och walk of shames är helt klart överskattade.
slutsatts. nästa lördag dricker vi saft
idag har vi iaf kravlat oss upp ur bakiskoman, trottsat huvudvärken och regnet och tagit oss iväg på fjällvandring. trevligt! wienerbröd och cola för 80 kr kan också smaka skit och nästa gång ni stoppar in bajs i en bulle, skriv det på en varningsskylt så man slipper spy upp dyrfikat.
hade och gonatt

önskar att jag kunde stå utanför din dörr med tårta och göra din dag till världens bästa!

men allt går inte, det vet vi ju. så grattis på avstånd min underbara tjej! love u

paus

vilken skön dag aaass!! jobbat, gått i butiker och tränat. nu sitter jag i soffan med fröken lindvall. ser idol och krigar med min kaffekopp. utan socker perioden har börjat wohoo!
i ugnen har jag en supernyttig och förhoppningsvis supergod fisk & grönsaksgratäng. så himla duktig man kan va då!
ska snöra i en tvätt. tidig kväll också. snart är man ju lite av ett helgon

måndagmorgon

det är kallt, mitt hår är blött, jag kör blåa jeans för första gången på jag vet inte hur länge och mina allbran är slut.
måndag. världens tyngsta dag. tror att jag åker hem direkt efter jobbet och sover ikapp. önskar att solen vore här, så att det inte skulle kännas fullt så tungt att gå ut genom dörren.

lite för snygga


vilka skillnader

tänkte på så mycket uppmärksamhet vissa människor rumtom i världen egentligen får. en världsartist, en designer eller bara en skön snubbe som vart med i bigbrother. älskad av mänger av människor och uppmärksammad som fan.
har hängt på sorgenfri ikväll. sett en dokumentär om barn med cancer. började tänka på forskarna som upptäcker botemedel mot sjukdomen. cancer, och allt annat jävligt här i livet som faktiskt dödar människor. vilken uppmärksamhet får dom? och när och var hyllas dom? visstfan är det väl knäppt att inte ha en aning om vem eller vilka som faktiskt bär den stora förtjänsten till att man lever? jag hade gärna velat ge dom forskarna en kram.

just an ordinary sunday

jämför bröst, äter korvmackor, hatar killar, lyssnar på regnet

igår dansade vi i kjole high heels och barbent i regnet runtom i hela oslo


craving


marknadsdag = undantag

idag sätter vi upp håret även om det var tusen gånger snyggare itsläppt
idag tar vi linne även om det egentligen är väder för tjocktröja
idag tar vi dom skönaste skorna även om vi ville ha dom snyggaste
idag tar vi den tidiga trikken för att inte riskera att komma försent
idag dricker vi kaffe även om vi inte gillar kaffe
idag jobbar vi 8 timmar som kommer kännas som 3

.


fredagsmys

väckaren ringde klockan halv 8, snozade till halv 9, var på gymet 9, tränade till kvart över 10 och nu sitter jag och äter frukost. klockan är bara halv 12 och jag har inte sovit bort en sekund av min lediga dag. yeeey
johanna står och lagar några laxmackor, jag funderar på vad jag ska ta på mig. garderoben känns ovanligt tråkig just idag. men det gör egentligen inget, solen skiner och som jag redan nämt och gärna gör igen, JAG ÄR LEDIG! så det krävs mer än en tråkig garderob för att sabba denhär dagen.
lite shopping, fika & häng. ikväll äter vi ute ett gäng brudar och avslutar på memhis, tema partysvenskeeeer.
ha en fin fredag folket

nu är det höst på riktigt

första gympasset efter en vila på nästan 3 månader är nu avklarat. halsduken var på påvägen dit!

jag måste medge att jag trivs i tempo, bara jag får andas ibland

hinner inget just nu, gör inget heller. inget förutom att jobba, kursa, och ha personalmöten. imorgon är det äntligen en helt vanlig torsdag. dvs att kvällen är fri så jag har tänkt träna. sen är det fredag. fri fredag då jag ska umgås med johanna. gå i butiker, äta sushi å mysa. fredagkväll blir middag ute med gänget. lördag innebär marknadsdag då jag ska springa röven av mig och sälja mer skor än ni kan tänka er är möjligt. på kvällen firas jennygirl och på söndag är jag död tills det blir kväll och vi intar manolo. SEN, sen är det måndag och jag ska försöka göra en bra, lugn och ordnad vecka. dvs, andas, koppla av göra det jag vill. kanske till och med ska börja använda min kalender och sluta skriva upp saker som jag ska komma ihåg på handen..
puss

perfection


once you go black var det va

sitter med svart färg i håret. hela håret. blev less på mina ljusa toppar. skitsnyggt verkligen, men jag orkade bara inte.
idag har jag sett ut som skit, jobbat, haft personalmöte, åkt trikk i mörker och ösregn, frysit och saknat mamma & pappa
sovgott

nothing taste as good as beeing skinny feels


ägg, morötter, spenat, kyckling, sallad, lax
hej och välkommen tillbaka världens tråkigaste med ack så värda höstliv. nu kör vi

det är okej att känna

http://youtu.be/162gYmyiGrU?hd=1

what if?

sitter och funderar över mitt kommande år. jag har planer i verket, det har jag verkligen. massa olika saker som kräver en massa tid och pengar. står i valet och kvalet om livsavgörande beslut. tänk om man ångrar sig? gör det något? tänk om man gör något nu som inte går göra ogjort och sedan ångrar sig om två år? ska man skita i det då för att inte riskera att det skiter sig eller följa magkänslan och bara köra? ångrar man sig så ångrar man sig. visst, det skulle ju vara åt helvete när man verkligen inte kan gå tillbaka men vad om man struntar i det och inser om 20 år att allt hade varit så mycket bättre om man hade kört på det man kände just då? frågan är vad som är värre. ångra något man gjort, eller ångra något man inte gjort...

så då vet ni

till alla er som kommenterar och frågar om vi ska följa varandra på bloglovin?
vad sägs om att vi inte gör det?

its a downright waste of everything

igår drack vi vin. mer än så var det egentligen inte. just nu skulle jag vilja säga att allt som har med alkohol att göra är överskattat. men nej, jag tänker det bara för jag vet mycket väl hur mycket jag kommer att få äta upp det senare. men vissa kvällar alltså. what a waste!
nu sitter jag här i mitt sköna duntäcka och bara myser. funderar om jag ska gå och sätta på ugnen och göra lite bröd. mackor är något som är allt annat än överskattat. fy fan i mig så gött. varma baguetter med smör skinka och gurka med oboy till det så har man nästan glömt bort hur bislett kebab smakar. nästan..
det är söndag, alla är bakis, och jag har absolut inget mer på hjärtat.

sörlands spansk paprika med persille

jag har hemmakväll. dippar sölands, dricker cola och kollar en fet rulle med väninnor på en fredag. tror inte mina öron men faktiskt, det känns bra!

definiera ordet vänskap

linda skrev ett fint litet inlägg som fick mig alldeles gråtskrattig.
ursch vad jag saknar dig min fina tjej
http://iotakt.tumblr.com/post/9679362702/nar-jag-och-emma-ar-pa-elixia-och-tranar-ligger

pappa menar att det är dåligt med uppdatering..

va? det råkar vara torsdag idag, dvs bara en ynka vecka sedan sist jag skrev? det är väl inte så illa?...
anledningen är att jag inte har så mycket tid över när jag gjort klart mitt jobb träning mat umgås. sorry för det. det ska bli bättre framöver..
i helgen var det iaf fest. fredag lördag. söndag häng i vanlig ordning. pizzaprövning på akerpizza med vitlökssås och pizzasallad INPÅ! råvärt. måndag var måndag. segt och jävligt med ångest både här & där. alltid tungt att kicka igång en ny vecka vet ni... tisdag small det. som väntat. alla utom en plus jag bangade. jag & min kära sambo J drog ut, mötte upp några på onkel och vidare till fugazi. dans öl utklädda bartenders och maskerade ögon. hem blev det cykeltaxi & jag säger då de, första & sista gången! har aldrig någonsin känt mig som en sämre människa än när jag satt där bakom i den lilla hytten, tätt intill min kära vän, sjungandes och tjoandes medans lillstackarn på cykeln trampade för sitt liv. "Im so tired, can i please stop at the bridge?"
men kul vare!! bislett kebab tallerken, filmmys och finaly, sängen kring 4. bra tisdag!
nu sitter vi här igen. bubblar runt om framtiden. jag vill så mycket att jag snart inte vet vart jag ska ta vägen.
har varit ute och löpt och snart ringer mamsen. ett tag sen vi pratade nu, pratade alltså, vi har ju hörts såklart.
imorgon är det fredag. igen? ni anar inte hur fort tiden går här i oslo. det är helt galet. en vecka sen vi hade fest och vi har fortfarande inte hunnit torka upp ölkladdet på golvet. då fattar ni
sovgott och hej och välkommen världens bästa grej, HELG
puss

RSS 2.0